Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisiyle kamera karşısına çıkan ünlü oyuncu Hande Soral'ın koronavirüsünden gözetim altında olmasıdır.

Güzel oyuncu Hande Soral, Nişantaşı'nda görüntülenmiş. Gazetecileri karşısında gördüğü kısa süreli şaşkınlık yaşayan oyuncu, grip olduğunu ve doktorunun yanından çıktığını söylemiş.

Habertürk'te yer alan habere göre: Gribe yakalandığını söyleyen Hande Soral, çok öksürdüğü için muhabirlerle konuşmakta güçlük çekmiş.

Son zamanların en tehlikeli salgınlarından biri olan koronavirüs ile ilgili konuşan Soral gözetim altında olduğunu belirterek, "O konuda önlem aldım. Doktorumla sürekli görüşüyorum" demiş. Oyuncu daha sonra muhabirlere teşekkür ederek doktorunun bulunduğu muayenehaneye girmiş.

Valla handecim seni tebrik ediyorum. Hem gizlemedin hemde üstünde duruyorsun konunun. Başkası olsa sosyal medyada prim yapar ölüm numarası yapardı. Geçmiş olsun çok biran önce atlatman umuduyla.

(0) (0)
canorkan 12.03.2020 16:58

kadın korkmuş ve önlem amaçlı bir girişimde bulunmuş bence son derece normal keşke herkes bu kadar duyarlı olsa olabilse bu korona konusunda.

(0) (0)
biox2000 13.03.2020 13:07

Allah hastalıktan salgından korusun herkesi. Virüsün belirtilerini görenler de hastanelere başvursun panik yapmadan. İnşallah Hande de bir şey çıkmaz. Bu güzelliğe hastalık yakışmaz

(0) (0)
kartal491 13.03.2020 13:09

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol