Malum zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış. Baştan diyim de sonradan bu konuyu buraya yazdığım için bana bu sözle gelmeyim. Hazal Kaya ve Ali Atay çok severim ikisi de çok medyatik ve gece hayatında görünmeyen kendi hallerinde bir ikili bu yönleriyle takdir ediyorum doğrusu.

Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim arkadaşlar bu denli ekonomik kerizin olduğu bir dönemde 600 bin TL'lik düğün nedir allah aşkına. Tamam çok kazanıyorsunuz falan ama o kazancı da akşam sizi gecekonduda izleyen Ayşe teyze sayesinde elde ediyorsunuz.

Sizin sadece bir düğün organizasyonu için 600 bin TL harcadığınız gören Ayşe teyze sizi ekranda fakir ve geçim sıkıntısı yaşayan bir rolde inandırıcı bulur mu?

Ama şunu da belirtelim Hazal Kaya ve Ali Atay çifti, gelen konuklar adına üzerinde "Size nikah şekeri vermek yerine adınıza Bir Can Bir Umut Serebral Palsili Çocuklar Derneği'ne bağışta bulunduk." nihak şekeri giderlerini çocuklar için harcayarak yine farklarını ortaya koymuşlar. Bunun için de kendilerini tebrik ediyorum.

(0) (0)
Marcelo Rubini 08.02.2019 11:55

Yani bir doğru bir yanlış birbirini götürmüş gibi elde var sıfır. Şaka şaka seviyorum kendilerini Allah mesut etsin.

(0) (0)
keko45 08.02.2019 12:23

Yani şimdi bu kafayı anlamıyorum kardeşim size ne alnının teriyle kazanıyor dilediği şekilde harcar kime ne.

(0) (0)
kavsut 08.02.2019 12:55

Bu düğün için dalga geçer gibi bir de "sade törenle evlendiler" haberleri yapıldı. Allah aşkına 600 bin TL'lik düğün Türkiye'de kaç kişi için sade olabilir? Demek ki şöyle ihtişamlı, gösterişli bir şey yapılsaydı kim bilir kaç paralık düğün olurdu, tahmin bile edemiyorum.

(0) (0)
dirty_y 08.02.2019 13:02

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol