Hercai'nin 3. sezonda Zehra Şadoğlu karakteri yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak olmasıdır.

Mardin’in Midyat ilçesinde çekimleri yapılan Hercai dizisi, Mart ayında başlayan karantina süreci nedeniyle çekimleri durdurmuştu. Mecburen 2. sezon finali yapmak durumunda kalan dizi Bugüne kadar toplam 38 bölüm yayınlamış.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün tüm dünyada tanınmasını sağlayan proje, büyük bir başarı kazanmasının yanı sıra, ilgiyi de hiç kaybetmemiş. Senaryonun ağır ilerlemesi dışında büyük eleştiriler yapılmayan Hercai dizisi, 3. sezonunda da ATV izleyicisi ile buluşacakmış.

Dizinin çekimlerine Ağustos ayında başlanması ve ilk olarak stok bölümlerin çekilmesi ve Eylül ortasından itibaren de yayınlara başlaması bekleniyormuş. Mia Yapım imzalı dizide bir önemli gelişme daha varmış.

Hercai 3. sezonda Zehra Şadoğlu karakteri yeniden izleyicilerin karşısına çıkacakmış. Dizinin 29. bölümünde ayrılmak durumunda kalan Feride Çetin, 4 ay önce bebeğini doğurdu ve yeniden sete dönmeye hazır durumda hissediyormuş.

Hercai dizisiyle ilgili ortaya atılan yeni bir kulis bilgisi ise diziye iddialı bir ismin katılacağı ve Reyyan ile Miran’ın arasındaki gerilimi tırmandıracak bir karakterin senaryoya monte edileceği belirtiliyormuş. Bu karaktere kimin hayat vereceği ise henüz bilinmiyormuşç

(0) (0)
latiftek 20.06.2020 16:13

dönmesi daha iyi uzaktan olmuyordu


(0) (0)
canary 20.06.2020 16:33

bu sezon daha fena olucak

(0) (0)
challenge64 20.06.2020 16:34

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol