Sürekli köylü kurnazı olarak geçinmeye çalışan İbrahim Tatlıses'in geçmişte yine sürekli aşağıladığı kadınlar tarafından tokat manyağı yapıldığı mevzudur.

Geçtiğimiz günlerde bağımsız bir denetim şirketinin hazırladığı, "Şirket Denetleme Raporu"una göre; kadın çalışanlardan Özlem P. ve Fulya T.'nin Tatlıses'in şirket kaynaklarını suiistimal ettiği, maddi menfaat elde etmek amacıyla görevinden doğan hak ve yetkileri kötüye kullandığı ve yaklaşık 1 Milyon TLyi zimmetlerine geçirdiği tespit edilmiş.

Yine Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; hazırlanan raporda Özlem P.'nin üçüncü şahıslara ödeme yapılmış gibi şirketten para çıkışı yapıp, kestiği makbuzlarla hesabına yaklaşık 1 milyon 192 bin lira geçirdiği belirlenirken, eşi Ayhan P.'yi 13 ay boyunca şirkette çalışmış gibi gösterdiği ve SSK işlemleriyle birlikte şirketi 45 bin lira zarara uğrattığı belirlenmiş.

Tatlıses alengirli işlere alışıktır, konuyu da mahkemeye taşımış.

(0) (0)
srtsnl 19.03.2020 11:56

resmen kadının intikamı gibi olmuş olay. yıllarca önüne gelen kadını hakir görüp itip kakıp topuklarına sıkarsan kadın çalışanın da ilk fırsatta senin ağzının ortasına böyle ıslak banyo terliğiyle vuru işte. alma mazlumun hakkını çıkar aheste aheste.

not: kadınların yaptığı da elbetteki suçtur ve bu suçun cezasını da çekmeleri gerekiyo. o da başka bir mevzu.

(0) (0)
anilakif 19.03.2020 12:16

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol