
Muhafazakâr yayın yapan Kanal 7’deki "Mustafa Karataş ile Sahur Vakti" programına telefonla bağlanan Karadenizli türkücü İsmail Türüt'ün; Ramazan ayı, oruç ve ibadet gibi dini konuların konuşulduğu programda siyasete dalmasıdır.
Salgının CHP iktidarı döneminde olması halinde ülkedeki vatandaşların yarısının hayatını kaybedeceğini öne süren Türüt, “Ya isyan çıkardı, ya kaos çıkardı, bu millet ölürdü” dedi.
Mustafa Karataş ise Türüt’e “Benim programlarda siyaset yaptırmıyorum ama kendinde baştan falso yapmış oldun, İsmail Türüt dobra dobra konuşur dedin, seni de susturamayacağım, ne yapayım şimdi? Yani gönlünden geldi… Millet hakikati görüyor, doğru birdir, burada şu parti bu parti değil de herkes doğruyu desteklemek zorunda” diyerek destek verdi resmen.
Kanal 7 rahmetli Ömer Döngeloğlu hocadan sonra bunlara kalacak demek ki, yazık.
herkes ayrı birşey diyor çok saçma ünlüsün diye bunu demen gerekmiyor
Helal olsun, gerçek vatansever ve milliyetçi. Saçma diyenler acaba sanatçı müsveddelerinin “ maksat ağaç değil “ diyenlere de acaba aynı söylemde bulundular mı?