Merkezi İstanbul Yenibosna'daki Airport AVM'de bulunan teknoloji ürünleri satıcısı İstanbul Bilişim hakkında son bir yıl içinde şikayetler bitmek bilmiyor. İstanbul Bilişim battı mı? Biri çıkıp açıklama yapsın. Pek çok kişi satın aldığı ürünün aylardır kendisine ulaşmadığını söylüyor. Tamam fiyat anlamında rakip sitelere göre önemli indirimler var ama hayali ürün üzerinden indirim yapıyorlar herhalde. Bir buçuk aydır gelmeyen ürün mü olur?

Melikşah isimli bir vatandaş şikeyetini şöyle belirtmiş:

"Ev arkadaşımla beraber 28 Mayıs tarihinde bir tane LG televizyon ve bir tane PS4 Pro siparişi verdik. Yaklaşık 10.000₺ bir siparişten bahsediyoruz. Ürünlerin hiç birinin elimize ulaşmamasının yanı sıra müşteri hizmetlerine ulaşmak ise bir mucize oluyor. Bu süreçte gerçekten hiç abartmıyorum yaklaşık 1 saat boyunca hatta beklemişliğim var. Covid-19 yüzünden gecikme yaşanıldığı tarafıma iletildi. Tabii ki bunu anlayışla karşılarım ama sıkıntı şu ki bu durumla ilgili olarak bana teslimat için 3 ayrı tarih verildi. 

Süreç şu şekilde ilerledi; bu tarihlerde en kötü ihtimalle ürünlerin tarafıma ulaşması için yola çıkacağı tarafıma belirtildi. Her tarihte ürünler gelmediğinde, aradığımda sürekli başka sorunlar başka bahaneler sunularak tarihler ötelendi. Her seferinde aynı şey fakat farklı bir bahane!

Şimdi ise 10 temmuzda kesinlikle ürünlerin elime ulaşacağı söyleniyor. Bu süreç böyle devam ederse ürünler 2 ayı geçse bile elimize ulaşmayacak. Galiba ürünleri göndermek için taksitlerinin bitmesi bekleniyor. Tedarik edilemiyorsa en azından net bir şekilde bunun bana belirtilmesini ve başka çözüm yolu önerilmesini rica ediyorum. Yoksa bu gidişle ürünler taksiti bittiğinde elimize ulaşacak."

İstanbul Bilişim güvenilir mi? diye tereddütte kalanlar, Gittigidiyor ve hepsiburada gibi güvenilir siteler dururken iyice düşünsün.

(0) (0)
PashaX 05.07.2020 10:57

İstanbul Bilişim eskiden böyle değildi. Son zamanlarda bu tarz şikayetler gelmeye başladı. Sanırım ekonomik sıkıntılar onları da vurdu. Kürşat isimli bir arkadaş da benzer bir sorun yaşamış ve şöyle demiş:

"30.05.2020'de DP-2541089 sipariş numarası ile aldığım TV gönderilmedi ve sürekli 10 gün sonra gönderilecek diye ertelediler. Bugün iptal ettim 14 gün yasal süre içinde para iadesi yapılması lazım ama yapmıyorlar. İcra ile ya da İstanbul'daki merkezlerine giderek zorla alınabiliyor. "

(0) (0)
caraburq 05.07.2020 11:19

Firmanın şikayetlere cevabı da hep aynı;

DeÄŸerli MüÅŸterimiz,

Åžikayetiniz Muhasebe departmanına iletilmiÅŸtir.En kısa sürede tarafınıza dönüÅŸ yapılacaktır.

Saygılarımızla,

Ä°stanbul BiliÅŸim  MüÅŸteri Hizmetleri 

musterihizmetleri@istanbulbilisim.com

(0) (0)
mal_emre 05.07.2020 11:20

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol