Hadise ile aşk yaşadığı dedikoduları dönen Kaan Yıldırım'ın ailesini sosyal medya hesabından silmesidir.

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım'dan şaşırtıcı bir hamle gelmiş. Yıldırım, dün Instagram hesabından anne ve babasını silmiş. Çıkan haberlerden sonra ünlü oyuncu konuyla ilgili suskunluğunu bozmuş.

Ünlü şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım bir süredir aşk yaşıyorlar. İkili, konu hakkında açıklama yapmasa da paylaşımlarıyla sürekli dedikoduları alevlendiriyorlar.

Hadise'nin geçtiğimiz haftalarda beyaz bir köpekle verdiği poz, aşkını deşifre etmişti. Şarkıcının fotoğrafındaki köpeğin, oyuncu Kaan Yıldırım'a ait olduğu öğrenilmiş.

Çıkan haberler karşısında çift, suskunluğunu korurken, ünlü şarkıcı yakayı bir kez daha ele vermiş! Hadise'nin internet üzerinden katıldığı survivor programında sevgilisi Kaan Yıldırım’ın evinde karantinada olduğu ortaya çıkmış. (bkz.)

İkili hakkındaki çıkan aşk haberleri günden güne artarken Kaan Yıldırım'dan şaşırtıcı bir hamle gelmiş.

Yıldırım annesi ve babasını Instagram hesabından silmiş. Oyuncu, annesi Seyhan Yıldırım'ı ve babası Hakan Yıldırım'ı takip etmeyi bırakmış. Yıldırım'ın bu hareketi kafaları karıştırmıştır.

Kaan Yıldırım çıkan haberlerden sonra açıklamada bulunmuş. Ünlü oyuncu, "Ailem benim her şeyimdir, herkesin olduğu gibi... Onları takipten çıkarmamın tek nedeni onların özelini koruma içgüdüsüydü. Yanlış yorumlanmasını istemem. En kısa zamanda ailelerimizle birlikte geçireceğimiz sağlıklı günlere kavuşmak dileğiyle" ifadelerini kullanmış.

Eee yani adam haklı şimdi bu olaylar dönünce ne şuursuz insnalar var biliyoruz. Hemen aileyi bulmalar saçma sapan mesaj göndermeler. Adam da bunu istememiş çıkmış takipten hem manitası mı sanki takipten çıktığı bu kadar gündem yapıyorsunuz. Bırakın kardeşim kim nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın.

(0) (0)
fatihhilal 16.04.2020 11:37

adam ailesini sildi diye hemen kaos yaptınız ya helal olsun 

(0) (0)
ferdi 16.04.2020 11:51

silmişse silmiş size ne ya adamın herşeyine burnunuzu sokmasanıza

(0) (0)
kayalılar 16.04.2020 11:53

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol