Kanal 7 biz bu Hint filmleri yüzünden Ailemizle her gün kavga ediyoruz sabahtan akşama kadar Hint filmi olabilir mi ya lütfen kaldırın şu filmi insanların islami inançlarına da zarar veriyor lütfen biz bu Hint filmlerinin kaldırılmasını istiyoruz lütfen rica ediyorum.

Not: Hindistan birçok dine ev sahipliği yapıyor, aralarında en yaygın olanı nüfusunun %80'i ile Hinduizm. Hinduizm İslam ve Hrıstiyanlık'tan sonra dünyanın en yaygın 3. dini. Bazı yöntem ve gelenekler bölgesel değişiklikler gösterebiliyor.

(0) (0)
darksmile 30.07.2020 10:37

Annem bu diziler yüzünden bize başka kanalı açtırmıyor yeter artıl yayınlamayın şikayetçiyim adetleri bile çirkin müslümanlığa aykırı. Hintliler zamanında müslüman Pakistanlılara yapmadıklarını bırakmadılar siz o dizileri göstererek bu katillerin dizilerini milletimize izletmiş oluyorsunuz. Gidin yabancı film falan koyun Hint dizisi koyucağınıza.
(0) (0)
davecenk 30.07.2020 10:37

Kanal 7'nın yayınladığı Hint filmi olan dizilerden bıktık artık lütfen başka bir film veya dizi yayınlayın Türk dizileri bitti mi de başkalarının dizilerini yayınlıyorsunuz. Hiç olmazsa kemal sunalın filmlerini yayınlayın. Gerçekten ailecek psikolojik bunalıma girdik. Yeter artık biz Hint dizilerinin istemiyoruz.
(0) (0)
MarcoMehmet 30.07.2020 10:38

Artık yeter sıkıldım gerçekten Hint filmlerinden zeten dinsiz imansız zina topluluğu çocuklarımıza gençlerimize zarar veriyor kötü örnekler kendi ülkelerinde edebe saygıya dikkat etmiyorlar zaten insanlar bir de televizyonda izliyoruz yeter artık kimseyi tınlamıyorsunuz o kadar şikayet var umursamıyorsunuz sayın cumhurbaşkanımızın el atması lazım yeter artık.
(0) (0)
ferdi_yazici 30.07.2020 10:38

sorsan müslüman kanal ama sabahtan akşam kadar hint dizi filmleri veriyorlar verse arap dizilerini yemiyor değil mi
(0) (0)
birant 30.07.2020 11:11

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol