Ünlü bir şikayet sitesinde Çiğdem adlı bir vatandaşın aşağıdaki gibi dile getirdiği ve gerçekten yarışmacıları bunaltma noktasına getiren mevzudur.

"2 yıl önce çarkıfelek programına Kızım katıldı, ekrandan insanlara tablet kazandı görüntüsü sunuldu fakat 2 yıldır kanaldan hiç geri dönüş olmadı. Ayrıca birkaç kez aradım "kaydınız alındı size geri dönüş yapılacak " diye oyalayıcı cümlelerle günü geçiriyorlar. İnsanların algılarıyla oynuyorlar. Bundan sonra karşıma çıkan her şikayet sitesine bu kanalın ne kadar kötü olduğunu yazacağım."

70li, 80li ve 90+lı yıllarda kanallar ve gazeteler düzmece yarışmalar düzenler ve ya tanıdıklarına hediye verirlerdi ya da hediye çıkan yabancılara asla hediye vermezlerdi. Bazıları da uydurma vergi vb. gibi kalemlerle neredeyse hediye ücretinin tamamını kazanan kişiden tahsil ederlerdi.

Allahtan artık dijital medya ve sosyal medya var da mağdur olanlar da seslerini duyurabiliyor. Kanal D kardeşim neden vermiyorsun hediyeleri. Yalansa bu başlığın altına yalan olduğunu yazın da gerçek ortaya çıksın.

(0) (0)
overclocking 30.06.2020 17:31

Kanal D'de sunulan çarkıfelek isimli yarışma programına 08.08.2019 tarihinde yayımlanan bölümünde yarıştım fakat aradan 10 ay geçmesine rağmen hediyeleri hala göndermediler. Ben başka bir çok yarışma programına davet edildim bu sürede fakat bana imzalattıkları 1 sene içinde başka bir programa katılamaz ve katılırsa 200 bin tl ödemelidir etiğine ben saygı duydum ve gitmedim. Fakat kendileri taahhüt ettiği hediyeleri hala yollamadılar.

(0) (0)
7469868-alican 30.06.2020 17:39

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol