Kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Nur Fettahoğlu, Ayça Bingöl, Afra Saraçoğlu, Furkan Andıç gibi oyuncuların bulunduğu Kardeş Çocukları dizisi dün akşam Star TV'de yayına başladı. Ve öyle görünüyor ki artık pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi olacak.

Dizinin konusu baya ilginç çünkü. Bir kadın düşünün, ablasının aşık olduğu adamla beraber olup çocuk doğuruyor ve onu ablasına bırakıp kaçıyor, yeni bir hayata başlıyor. Öyle bir hayat ki, sosyetik falan oluyor. Hatta ismini de değiştirip zengin bir koca buluyor. Ama tüm gerçekler korkunç bir olay ortaya çıkıyor.

Babası sandığı kişinin aslında öz babası olmadığını öğrenen genç bir kız, teyzesi tarafından büyütülüyor. Annesinin babasını yaralayıp hapse düşmesinden sonra bir yıl babası zannettiği adamla kömürlükte yaşıyor. Ama dehşet dolu bir yaşam. Perişan hali haberlere konu olunca öz annesi Umay'ın evine geliyor ama onu teyzesi sanıyor ve annesi olduğunu bilmeden birlikte yaşıyor onunla. Babası da aslında dünyaca ünlü bir doktor ama kızın varlığından haberi yok.

Yeni bölümde annesi hapisten çıkıyor. Bakalım neler olacak. İnsan sabırsızlanıyor yeni bölüm için.

Tabii bir parantez de sanırım Afra Saraçoğlu'na açmak lazım. Daha 21 yaşında olmasına rağmen gerçekten çok başarılı rolünde. Hele ki o duygusal sahnelerde resmen döktürmüş kız. Sanki oynamıyor da yaşıyor o sahneyi. Muazzam gerçekten.

(1) (0)
Fügen Atasoy 28.01.2019 13:51

Kesinlikle Afra Saraçoğlu diziye damga vurdu. İzlerken insan ağlamamak için zor tutuyor kendini onun sahnelerinde. Belli ki "Fazilet Hanım ve Kızları" dizisindeki performansının çok üzerine çıkacak.
(0) (0)
bugrakapan 28.01.2019 15:17

Dizi güzel hoş da astım ilacının tutuluş şekline taktım ben. Bilmiyorsanız nasıl kullanıldığını eklemeyin senaryoya. Ya da öğrenin, daha gerçekçi olsun. Bunlar ufak detaylar ama bilenlerin dikkatinden kaçmıyor.

(0) (0)
tewo 28.01.2019 15:39

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol