İrem Sak'ın yaşadığı taciz olayının daha da gelişmiş halidir. İçinde ölüm tehdidi de var. Şöyle ki; Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer, kendilerini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla Sinan Altıntaş hakkında suç duyurusunda bulununca Altıntaş’ın Hazar Ergüçlü’yü de tehdit ettiği ortaya çıkmış.

Mahkeme Sinan Altıntaş’ın 1 ay süreyle Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in bulunduğu konuta ve işyerine yaklaşmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine hükmetti.

Hazar Ergüçlü’nün fanı olduğu iddia edilen Söz konusu şahısla ilgili ünlü oyuncunun menajerlik ajansı şu açıklamayı yapmış:

"Hazar Ergüçlü, söz konusu şahsı hiç tanımamaktadır. Bu şahısla ilgili bilinen, zaman zaman yakın çevresine mesajla ulaşarak tehditkar yaklaşımlar göstermesinden ibarettir." 
 

(0) (0)
scalanuova 13.07.2020 10:30

bu piskopat iki ayrı sanatçıya nereden takık diye merak edenleri de ben aydınlatayım. Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazar Ergüçlü 'Kuzey-Güney' dizisinde rol almıştı.
(0) (0)
yusuf 13.07.2020 10:31

ünlü isimlere taciz öteden beri devam edegelen bir durum sadece son yıllarda ünlü isimler daha cesur davranıp sosyal medyadan teşhir edip savcılıklara başvuruda bulunuyor.
(0) (0)
LuckTheAdmn 13.07.2020 11:25

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol