Konya’da yerel televizyon kanalında ekrana çıkan sunucu Fatih Güneş'in koronavirüse yakalandıktan sonra yaşadıklarına olan itirazıdır. PCR testinin pozitif çıkmasından sonra kendisiyle ilgilenilmediğini söyleyip devlete karşı serzenişini şöyle dile getirmiş:

“Öyle arabayla eve götüren yok. Ev kapısına ilaç getiren yok. İl ve ilçe sağlıktan arayan yok. Kapıya gelen filyasyon ekibi yok. Kontrole gelen polis yok. İftira ettiğimi düşünen varsa dava açayım hepsine.

Ciğerlerime kadar inmiş durumda. Nefes darlığı yaşıyorum. Ateşim çok yüksek. Bütün eklemelerim ağrıyor. Şu an kullandığım ilaçlar bitti. Ne arayan ne de soran var.

Türk Tabipler Birliği'ne saldıranlar yaşadığım süreci yaşasalar bana hak verecekler.

Ziraat Bankası’na 300 TL borcu olanı 30 dakikada bulan devlet, Cumhurbaşkanını eleştiren kişiyi 10 dakikada yolda yakalayan polis, Sağlık Reformu ile çağ atlattığını iddia eden bakanlık konu vatandaş sağlığı olduğunda, bu durumda işte.

İstesem 4 gündür dışarda geziyordum, onlarca kişiye temas edebilirdim, filyasyon ekibi gelip temas ettiklerimi dahi sormadı. ‘Sordum’ diyorlarsa buyursunlar. Evimin önünde 24 saat kayıt yapan kamera var, tespit edilmesi kolay.”

(0) (0)
dizikopat_61 22.09.2020 13:41

Benim komşumun ayağına ilaç geldi aradılar sordular.size niye gelmesinler ?
(0) (0)
Dogru 23.09.2020 10:47

Herkese gidip ilaç veriyorlar size niye gelmediler
(0) (0)
Dogru 23.09.2020 10:48

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol