Show TV'de ekrana gelen Kuaförüm Sensin programına bu hafta katılan yeni ekipten Sedat Hataloğlu iddialı konuşmaları, ilginç imajı ve dövmeleriyle izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Kuaförüm Sensin'e partneri makyöz Eda Kozat ile beraber katılan Sedat Hataloğlu ne iş yapıyor, mesleği ne? Kuaförüm Sensin Sedat kimdir, nereli, kaç yaşında? 

Kuaförüm Sensin Sedat kimdir?

Sedat Hataloğlu programın ilk günü üzerindeki "Eşimi Çok Seviyorum" yazılı tişörtle çıktı ve ilginç tarzıyla herkesin dikkatini çekti. Bu yarışmaya katılabilmek için kıskançlık yaşayan eşinden özel izin alması gerektiğini açıkladı. 36 yaşındaki Sedat, 23 senedir kuaförlük mesleğini icra ediyor. İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde ikamet ediyor. Mesleğinde oldukça yetenekli olduğunu ve kendine güvendiğini söylüyor. Programdaki diğer yarışmacıları kendine rakip olarak göremediğini de dile getirdi. 

Sedat Hataloğlu daha önce televizyonda izdivaç programlarına da damat adayı olarak katılmıştı. Koluna dev dövmesini yaptırdığı Pınar ile aynı kuaför dükkanında çalışırken tanışan Sedat, 10 yıldır sürdürdüğü mutlu evliliğinde bir de 3 yaşında Derin isimli kızı var. 

(0) (0)
cikitelli 21.07.2020 14:32

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol