Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de nefesler tutulmuştu. La Casa De Papel 4. sezon izlemek için sabırsızdı herkes. Nihayet yeni sezon yayına girdi.

Dizinin son sezonu 8 bölümden oluşuyor. Sırasıyla bölümlerin isimleri şöyle; Oyun Bitti, Berlin'in Düğünü, Anatomi Dersi, Paso Doble, 5 Dakika Önce, Teknik Nakavt, Çadırı Vurmak, Paris Planı.

4. sezonun ilk bölümünde öfke ve üzüntü ekip içindeki gerilimi artırır. Yas tutan Profesör, tehlikeli ve cüretkâr bir kaçma girişiminde bulunuyor. İkinci bölümde Palermo yaptıklarıyla grubu şaşırtıyor. Sierra, sorguladığı kişiyi bir anlaşma yapmaya zorlar. Profesör abisinin düğününü anımsar. 

Neyse daha fazla detaya girmeyeyim, kalanını da izleyin görün.

Diziyi biliyorsunuz ki Netflix platformu yayınlıyor. Netflix'i olmayanlar internette kaçak köçek yayınlardan izlemeye çalışıyor ama tamamen eziyet. 

Netflix üyelik ne kadar? diye merak edenler olabilir. Anlatayım; 

Yeni üyelere ilk 30 gün ücretsiz seyir imkanı tanıyor platform. 30 günden sonrası için de 3 farklı tarife var.

- En ucuz olanı 'Temel' üyelik. Bunda aynı anda sadece bir kişi izleyebiliyor. HD çözünürlük yok, standart çözünürlükte, telefon veya tabletten izleyebilirsiniz. Fiyatı aylık 17,99 TL.

- İkincisi 'Standart' paket. Bu tarifede aynı anda 2 farklı kullanıcı izleyebiliyor. Full HD (1080p) kalitesiyle telefon, tablet, televizyon, PlayStation, Xbox gibi seçeneklerden izlemek mümkün. Fiyatı aylık 29,99 TL.

- Üçüncüsü de 'Özel' paket. Bu pakette ise aynı anda 4 kişi istediğini izleyebilir. Full HD ve Ultra HD (4K) yayın kalitesi mevcut. Fiyatı aylık 41,99 TL.

Gördüğünüz gibi Netflix abonelik ücretleri öyle uçuk değil. 3 tane seçenek var, hangisi kafanıza yatarsa onu seçersiniz. Fiyatına mı bakarsınız, avantajlarına mı bakarsınız size kalmış. 2 kutu sakızın 10 liradan fazla tuttuğu günümüzde Netflix için ödenecek para gayet makul bence. Ayda bir kere hamburger yemeyiverin McDonalds'ta, Burger King'de. Oraya vereceğiniz parayı buna verin, temiz temiz izleyin ne izleyecekseniz. Tüm dünyayla aynı anda izleme fırsatınız var. Türkçe dublaj, Türkçe alt yazılı izleyebilirsiniz. Bir sürü farklı dil seçeneği de var. "Acaba internette kaçak sitelere düştü mü" diye eziyet çekip aramaya değmez. Mantıklı düşünmek lazım biraz.

Yani diziyi izlemenin en iyi yolu bu arkadaşlar. Şuraya linkini bırakayım, belki tavsiyemi dinleyen çıkar.

La casa de papel 4. sezon izle (Bkz.)

(0) (0)
scm4141 03.04.2020 10:29

30 günlük ücretsiz denemek kesmiyor bağımlılık yapıyor benden demesi
(0) (0)
sen 03.04.2020 12:13

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol