
T24 yazarı Tuğrul Akşar'ın Süper Lig’in sürekli yaşadığı yayın Sözleşmesi bedellerinin ödenmesi krizine karşı öner sürdüğü çözüm önerisidir.
Tuğrul Akşar "Yıllık yayın gelirlerini daha da artırabilecek, bu yeni iş planı, yeni platform oluşturma arayışında, TFF ve KBV teknoloji-televizyon-internet temelli Netflix içerik izleme platformuna benzer bir oluşum ve modeli hayata geçirmek için vakit geçirmeden kolları sıvamalılar." ifadelerini kullanmış.
(bkz:link)
zlatanna 26.09.2020 12:07
netflix'in şimdiki abonelik ücretleriyle maç yayını da yapmaya başladığını düşünsenize muazzam bir şey olur abone sayısı bir anda 3'e 5'e katlanır.
estella 26.09.2020 15:13
netflix bu işe girerse diğerlerinin ağzına eder valla düşünsenize kurulum yok cihaz yok internete bağlan ve istediğin yerden izle muhteşem bir şey
ykizilcik 26.09.2020 15:14
kesşke bir an önce olsa dediğim başlık
Aysgegul_ 26.09.2020 15:14
Rastgele Kişi
Meslek:
Doğum Tarihi:
Doğum Yeri:
Eğitimi:
Kanal:
Programlar: