Dün akşam oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini bir evde izleyen Galatasaraylı taraftarların, maçın 4. dakikasında Onyekuru'nun kaleciyle karşı karşıya kaldığı müsait pozisyonda topu auta atması sonrası (Bkz:Link) verdiği tepkiyle ortaya çıkan görüntülerdir. Adamlar o kadar tutkulu ki, gol kaçınca sinir küpü olup ortalığı yıkıyorlar resmen. Sinkaflı küfürler havada uçuşuyor, terlikler sandalyeler fırlatılıyor, kapı tekmeleniyor, duvar yumruklanıyor. Savaş alanına dönüyor sanki.

Tamam ezeli rekabet var, 20 yılı aşkın süredir galip gelememe durumu var ama bu kadar olmaz. Futbolun coşkusunu bu arkadaşlar çok yanlış anlamış. Yazık, oradaki kadıncağız da erkeklerin dağıttıklarını toplamaya çalışıyor.

Valla böyle holigan zihniyetliler olduktan sonra futbolda dostluk, kardeşlik, fair play duygusu gelişmez. Aksine daha çok kavga gürültü olur.

(0) (0)
mertercen 24.02.2020 12:22

Futbol asla sadece futbol değildir. Bizim ülkemizde çok normal görüntüler bunlar. Zaten Galatasaray-Fenerbahçe derbisini dünyanın en iyi ilk 3 derbisinden biri yapan özellik, taraftarların bu tutkusu. Günler, belki haftalar öncesinden bu maç bekleniyor, hazırlıklar yapılır, moda girilir. Maç günü ise hayat sanki durur. Maç anında da artık ağza ne gelirse 😄

(0) (0)
Archeof 24.02.2020 12:27

O kadar haklı bir tepki ki, eminim dün akşam maçı izleyen Galatasaraylıların yarısı bu tarz tepki vermiştir. Bir de benim gibi hem Galatasaraylı olup hem de bahis oyunlarında "Onyekuru gol atar"a parayı basan kişileri bu hale düşürdü herif 😂 Allahtan hem maçı aldık hem de Onyekuru attı. Çifte bayram

(0) (0)
10ur 24.02.2020 12:31

o evdeki üzüldüğüm tek insanlar kadınlar yazık ya nasıl hayvanlarla beraber bu kadarı fazla ama 

(0) (0)
medeni 24.02.2020 12:40

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol