The Walking Dead fragmanında sürpriz hayranların çok sevdiği karakter son bölümde geri dönmesidir.

TWD’in bir sonraki bölümünün genişletilmiş fragmanında nefis bir sezona dramatik bir son vermek için taşları yerine oturtmuş.

Beta’nın (Ryan Hurst) bir zombi sürüsünü, kahramanlarımızın bulunduğu su kulesine yönelttiği 15. bölümün son anlarından devam eden fragman, herkesin çatışmaya hazırlandığını gösteriyordur.

Fragman başka bir yerde, Stephanie’yle buluşmaya gittikleri sırada Aaron (Ross Marquand) ve Alden’ın (Callan McAuliffe) yanı sıra Eugene (Josh McDermitt), Yumiko (Eleanor Matsuura), Ezekiel (Khary Payton) ve aralarına yeni katılan Princess’la (Paola Lazaro) karşılaşan gizemli figürün kimliğini açığa çıkarır.

Gelin görün ki en büyük sürprizi ortaya koyan yer fragmanın sonu, zira burada 9. sezonda Andrew Lincoln’ın da diziden ayrıldığı bölümden beri görmediğimiz Maggie’yi ilk kez göreceğiz.

Karakter, Whisperer’larla savaşın trajik olaylarını kendisine haber veren bir mektubu okurken görünüyor, bu haberlere en yakın arkadaşlarından üçünün - Jesus (Tom Payne), Tara (Alanna Masterson) ve Enid’in (Kateyn Nacon) ölümleri de dahil olacak.

An itibarıyla finalin ne zaman yayımlanacağı bilinmiyor, zira bölüm koronavirüs tecridinden önce tamamlanamamıştı.

The Walking Dead ABD'de AMC kanalında, Türkiye'de ise FX ve Blue TV'de yayımlanıyor.

(0) (0)
macallica 08.04.2020 12:52

nasıl izliyorsunuz bu dizi ya 
(0) (0)
feliz 08.04.2020 12:54

korona yayılırsa herkkes böyle olur  daha 

(0) (0)
kerime 08.04.2020 12:55

işte bu yaaa beklenen hareket onsuz dizi güzel değildi 

(0) (0)
pelin 08.04.2020 12:55

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol