MasterChef Türkiye 2020'ye veda eden Gülşah Suna'nın ateş püskürerek yazdığı veda mesajıdır. Aynen şunları yazmış:

“Acısıyla tatlısıyla Masterchef davası benim için kapanmıştır bu süreçte yanımda olan destekleyen koruyup kollayan herkese on bin yüz milyon teşekkür ediyorum. İlk 16’lık kadroya seçildiğimde “ben kazandım şefim arkadaşlara başarılar diliyorum” demiştim. Ben o gün kazandım eğer biraz daha kalsaydım kaybetmeye başlayacaktım.

Yarışmada üzerime baya oynandı. Bu konuda söyleyecek hiç bir şeyim yok beni tanıyan ve bilen bilir tanımayan da kendisinden pay biçerek yorum yapar. Ancak benim kimseyle kişisel bir derdim de olmadı oraya yemek yapmaya gittim. Dünkü tepkim asla potada olduğum için değildi. Dünkü tepkim her zaman konuştukları reyting, takipçi, sosyal medya muhabbetinin sırf daha fazla dikkat çekmesi için annem üzerinden saptırılarak üzerime oynanması ve potaya gönderme bahanesi yapılmasıydı.

Benim sevdiğim insanların özellikle ailemin ismini ağzınıza almadan önce ağzınızı çalkalayın. İlk okulda değil Masterchef'teyiz. Yoksa potaya girmişim elenmişim arkamdan konuşulmuş dalga geçilmiş vız gelir tırıs gider. Birilerini takmak için o kişileri insan yerine koymak gerekir, herkes her şeyi yapabilir ama aile böyle bir platformda ortaya sunulabilecek bir şey değildir! Bu iğrençti! İğrenç ötesiydi! Yazık ki bunu bahane yapacak kadar bahanesiz kalmışlar asla kabul etmeyeceğim bu davranışı ve asla normalleştirmeyeceğim. Benim aile değerlerim çok yüksek kimseye de bunu yedirmem MasterChef’te sizin olsun birincilik de. Bu kadar akbabayla bir arada olacağıma evimde huzurumla otururum daha iyi.”

(0) (0)
boranahmet 07.09.2020 16:47

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol