Ozan adlı bir vatandaşın şikayeti sonrası ortay çıkan durumdur. Anlaşılan Media Markt pandemi mandemi dinlemeden yolmaya devam ediyor.

"11.05.2020 tarihinde Media Markt' ın internet sitesinden almış olduğumuz 13.05.2020 tarihinde faturası kesilen Sony 65XG7077 65” 164 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD televizyonumuzu 19.05.2020 tarihinde teslim aldık. 25.07.2020 tarihinde kurulum için gelen ekip kutu açılımını gerçekleştirdi ve ürünün sağ alt çerçevesinin kırık olduğunu gördük.

Aynı şekilde kumanda ve garanti belgeleri poşetlerinden çıkarılmış, kumandanın pilleri takılmıştı. Televizyonun ayaklarının vidalarından bazıları takılı haldeydi. Ekip televizyonun kullanım saatini kontrol etti. Televizyonun 189 kez açılıp kapatıldığı, toplamda 1556 saat kullanıldığı ve ürünün teşhir ürünü olduğu anlaşıldı.

Takdir edersiniz ki teknolojik ürünler servis ekipleri tarafından açılmadığı durumlarda garanti kapsamı dışına çıktığı için ürünümüzü Horoz Lojistik firması teslim ettiğinde açıp kontrol etmedik. Kutuda ezik veya vuruk izleri olmadığı için kargo firması tutanak tutmadı. Servis ekibine tutanak tutturduk ve Media Markt müşteri hizmetlerini aradık. Müşteri Hizmetlerindeki görevli tutanak ile beraber ürünün diğer fotoğraflarını mail olarak göndermemizi istedi. Aynı gün içinde mail attım (25.07.2020). Talebimin işleme alındığına dair bir mail gönderildi. 4 gün sonra benimle herhangi bir iletişim kurulmadığı için müşteri hizmetlerini aradım ve bana 48 saat içinde dönüş yapacaklarını söylediler.

Tabii ki dönüş yapılmadı. Bugün (04.08.2020) müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda mail e bakanlarla telefonla iletişim kuranların koordineli çalışmadığını öğrendim. Servis ekibinin tutanağı olmasına rağmen, bu tarz durumlarda kargo firmasının tutanak tutması gerektiğini söylediler. Bu siteden gördüğüm üzere aynı sorunu yaşayan başka insanlar da var. Media Markt gibi büyük bir firmanın böyle bir mağduriyete sebep olması ve ürününün arkasında durmaması kabul edilemez bir durum. Mağduriyetim giderilmezse her türlü yasal hakkımı kullanacağım."

(0) (0)
lizzyandlana 05.08.2020 14:32

Media Markt teşhir ürünü satmaya bayılıyor kardeşim daha az ürün çıkarın teşhire veye satmayın bunları bak işte yine yanlışlıkla bir vatandaşa yollamışsınız ne yapıyorsun Media Markt bey...
(0) (0)
gri72 05.08.2020 14:40

Medyamarkt dolandırıcinın teki geçen yıl vestel venüs telefon aldım telefon sıfır ve kaskoluydu telefon düşüp kırıldı bende kaskoya verdim yapılsin diye kaskoda pert raporu vermis anlaşmaya göre ödediğim paranın yüzde 70 ini geri ödeme yapılicaktı medya markt a gittiğim de para yı odemek yerine hediye çeki verdi bende dedimki yani belki ben ikinci el telefon alıcam hediye çeki istemiyorum kesinlikle kabul etmediler hediye cekinin üzerine 1 telefon parası daha ödemem gerekki yeni bi telefon alabiliyim kimse tavsiye etmiyorum ne medya marktan bi ürün alın nede vestelden vestelde türk malıdiye alıyoruz asla ürününe guvenilmez aşırı dandik
(0) (0)
Zrf 05.08.2020 20:49

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol