TGRT Haber, Türkiye Gazetesi, İhlas Haber Ajansı gibi medya kuruluşlarının sahibi olan Mücahit Ören’in şantaj mesajlarıdır.

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Ören'in, Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Taçyıldız’a sahip olduğu medya kuruluşları aracılığıyla şantaj yaptığına dair iddialara ilişkin tutanaklara Medyaradar ulaşmış.

Tutanaklarda Çalık’ın yetkilisi olduğu Prime Faktoring isimli firmanın Ören’in sahibi olduğu İhlas Grubu’na karşı İstanbul Adliyesi'nde bazı icra takipleri başlattığı ve sonrasında ise Ören’le "Borç Ödeme ve İbra Protokolü" imzalandığı belirtilmiş.

Protokolde Ören’in 160 milyon TL borcu olduğunu kabul ettiği ve verilen senetlerde İhlas grubuna dahil olan gazete, hastane gibi şirketlerin borçlu gözüktüğü üzerinde durulmuş. Tutanakta ayrıca Ören’in Çalık’a karşı borçlu sıfatıyla sorumlu olduğunu kabul etmesine ise ayrı bir parantez açılmış.

Ören’in sahibi olduğu TGRT Haber, Türkiye Gazetesi ve İHA’nın ise davaların geri çekilmemesinin ardından şantaj yayınlarına başlamış ve söz konusu haberlerin de buna delil olduğu önemle vurgulanmış.

İşte o borcun belgesi:

Tutanaklarda yer alan asıl bomba ise Mücahit Ören’le Çalık Gayrimenkul yöneticilerinden Mehmet Gel’in arasında geçen whatsapp yazışmaları olmuş.

Ören’in söz konusu mesajlarda, Çalık’ın hukuki işlemleri geri almaması durumunda hafta sonu şantaj yayınlarının başlayacağını bildirdiği görülmüş. Çalık Gayrimenkul yöneticisinin ise bu mesaj sonrası üstlerine durumu ileteceğini söylediği görülmüş.

İşte o şantajın belgesi:

Kardeşim bu nedir heryerde her işte şantaj var. Aklım ermiyor bunların işine ya hep bir kaos hep bir olay🙄

(0) (0)
magnetic field 12.03.2020 12:56

bu tgrt daha doğrusu İhlas grubu bu tosuncuğun elinde eridi bitti içeride kala kala basiretsizler ve şantajcılar kalmış yazık.

(0) (0)
ayberk74 12.03.2020 13:36

bu grup buram buram pislik kokuyor bunlardan uzak durmak lazım. gerizekalı olsalar da ihlaszedeler'in ahı bunların burunlarından fitil fitil çıkmalı bence. çoluk çocuğun rıskını eşlerine araba falan alarak harcıyor bu tosun.

(0) (0)
rekeygen 13.03.2020 13:10

İhlas Finans türkiyede maalesef birçok ailenin ahını almış bir firmadır birçok iyi niyetli aile arabasını evini satıp bu firmaya para yatırdı ve biranda zarar ettik deyip insanları mağdur ettiler bunlar yüzünden kaç ocak söndü kaç insan a Kalp krizi geçirdi öldü kaç insan alamadı evini barkını sattı hatta insanlara türkiye gazetesi alın emekli olursunuz diyip kandırdılar ve bugün piyasada zarar eden bu firma şatafatlı otellerde finaller kutlamalar yapıyorlar ve onca gariban gücü olmayan alamadı ve ufak borçlulara ev aletlerini piyasa satış fiyatı fazlasjndan satıp bir kısmını susturdular bence devlet bu firmaya borcu bitmeden ticaret yapmasını engellemeli ve borçlarjnı halka ödetmeli yazık sadece sömürücü tayfa bunlar din sömürüsü ile geçmişten bu güne hangi hükümet başta olursa medya yalakalığı ile ayakta kalmaya çalışmış bir firmadır devletimiz büyüklerimiz bu tacirlere yol vermemeli müsamma göstermemeli
(0) (0)
Kadir tan 16.07.2020 23:36

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol