Sabah yazarları Mehmet Barlas ve Engin Ardıç, sokağa çıkma yasağı nedeniyle market ve fırınlara giden vatandaşlara "Alt tabaka, ayılar, zeka özürlüler" diyerek ağır hakaretlerde bulunmalarıdır.

İçişleri Bakanlığı'nın 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı ilan etmesi ve kararı 22:00'de duyurmasının ardından vatandaşlar paniğe kapılarak market ve fırınlara akın etmişti.

Sabah yazarları Engin Ardıç ve Mehmet Barlas, bugünkü köşe yazılarında temel ihtiyaçlarını temin etmek için dışarıya çıkan vatandaşlara çok ağır sözlerle tepki göstermişler.

Vatandaşa "Zeka özürlüler" diye hakaret eden Mehmet Barlas, "Yasak başlamadan önce gece yarısı sokakları, meydanları, marketleri dolduranları ise büyük çoğunluk Koronavirüs salgınını umursamadıklarına göre bunlar zeka özürlü olmalılar" ifadelerini kullanmış.

Dışarı çıkan vatandaşlar için "Ayılar, alt tabaka, lümpenler" ifadeleriyle hakaret eden Engin Ardıç ise, şunları söylemiş:

"Şimdi de, yasağı çiğneyen ayıları televizyondan gülerek izlemiyor muyuz?

İşbu yasak alt tabaka için konulmuştur.

Küçük burjuva yasaklara büyük ölçüde uyum sağladı.

Yüksek sosyete, Şeyma hariç, olgun davranıyor. Ama onların evleri de geniştir.

Arıza çıkaran lumpen proletaryadır."

Pes kardeşim pes sen köşe yazarısın kendine gel. Tamam eleştirebilrisin eyvallah ama hakaret etmek nedir. Kendinize gelin bir zıvananız çıktı iyice. Evet o gece olanlar doğru değil ama millet panikledi aniden sokağa çıkma yasağı ilan eden bunu uzatır diyede düşünmüş olabilir. Biraz geniş düşünürseniz iyi olur. Hiçbir vatandaşa bu şekilde ağır hakaretler edemezsiniz. Bu size verilen bir hak değil. Sen yazını yazarsın eleştirirsin eyvallah ama hakaret edemezsiniz.

(0) (0)
birinsan 12.04.2020 14:59

Tebriyesizlik bu artık

(0) (0)
yıldız 12.04.2020 14:59

abicim siz yazarsınız yazar kendinize gelin kimseye böyle hakaret edemezsiniz

(0) (0)
tülim 12.04.2020 15:00

köşe yazarı olmuşsunuz ama medeniyeti öğrenememişsin eksiksiniz olmadı yeniden yapsınlar sizi

(0) (0)
ahmet 12.04.2020 15:01

Ne medeniyet var ne beyin..
(0) (0)
Muhsin 12.04.2020 15:47

Seçim zamanı aynı gazetede aşağıladığınız insanların oylarını almak için neler yazacağınızı tahmin ediyorum

(0) (0)
Ali 12.04.2020 15:53

Eyer bunlar muahlif yazarlar olsaydı ikiside yarın mahkemedeydi ama hükümet kalemşorleri oldukları için kimse bunlara birşey demeyecek.

Bir cikipta yav içişleri bakanlığı 24 saat önce bu yasağın olacağını halka detaylı bir şekilde vermedin demiyor. Yagcilardan ancak bu beklenir bunlar hayatlari boyunca bukalemun gibi nerde guc ve is varsa onlara yanaşan zavalilar

(0) (0)
VicdandeğiAdalet 12.04.2020 16:26

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol