Prison Break dendiği zaman akla ilk olarak Michael Scofield’ın dövmeleri geliyor. Çünkü bu dövmeler, Michael’ın Lincoln’u Fox River hapishanesinden kaçırması ve kaçtıktan sonra yapılması gereken birçok detayı da yapısında barındırıyordu. Bu nedenle 4. sezonun belirli bir bölümüne kadar Michael Scofield, bu dövmeler ile izleyicilerin karşısına çıkmış.

Tabii ki dövmeler Michael karakterine hayat veren Wentworth Miller’a gerçekten yapılmamış. Bu nedenle dizinin ilk bölümünden itibaren makyaj ekibi, karakterin vücudunun tamamen görüneceği her sahne öncesi Miller’ın vücuduna tam 4.5 saat boyunca mürekkep ile bu dövmeyi çizmiş. Bu durum, Micheal’in vücudunun belirli bir kısmının göründüğü sahnelere göre değişiklik gösteriyormuş.

Ancak 4. sezonun çekildiği sırada Wentworth Miller, bu duruma daha fazla dayanamadığı söyleyerek yapım ekibinden dövmelerin kaldırılmasını talep etmiş. Hatta o dönem oyuncu yaptığı açıklamada, ”100 derece sıcaklıkta bile uzun kollu kıyafetler giymek zorundayım. Çünkü vücudum ne kadar görünürse aynı oranda dövme yapılması gerekecek.” ifadelerini kullanmış. Bunun üzerine yapım ekibi, dövmelerin artık olay örgüsü ile alakası olmadığına karar vererek Miller’ın isteğini kabul etmiş.

(0) (0)
dibibidi 28.09.2021 17:30

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol