Medcezir'deki kızıl saçlarıyla kalbimizi fetheden güzeller güzeli oyuncu Mine Tugay'ın yıllar önceki estetiksiz halinin dumur etmesidir.

Ünlü oyuncu Mine Tugay, güzelliği ile sosyal medyada en çok iltifat alan isimlerin başında geliyor. Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı, dizi tarihinin en kötü kadınlarından olan Şeniz’e rağmen, Mine Tugay’ın paylaşımlarına yapılan yorumlarda olumsuz bir ifade bulmamız çok zordur.

Güzelliğinin yanı sıra zarafeti ve başarılı oyunculuk performansı ile de adından sıkça konuşturan Mine Tugay, son dönemde sosyal medyada bir hayli dikkat çeken paylaşımlara imza atıyor.

Biz hayranları ise bir konuda büyük hayal kırıklığı yaşadık. Tugay’ın doğal güzelliği olduğunu sanıyorduk ki, eski estetiksiz halini görünce şoke olduk.

Tugay’ın estetikli güzellerden olduğunu öğrendiğimde bu duruma çok şaşırdım ve hayal kırıklığı yaşadım sanki ihanete uğramış gibi hissettim.

Ah be minoşşş sen de mi bizi kandırdın? Sen de mi bizi oyuna getirdin? Oldu mu bu şimdi yakıştı mı sana demiycem valla çok güzel olmuşsun kızzz iyiki de yaptırmışsın. Eski halin olsaydı kimse seni tanımazdı bile 😁😁

(0) (0)
sanksrist 02.03.2020 17:02

Piyasadakilerin hangisi doğuştan güzel? Hepsinde var bi estetik. Resmen başka bir insan olmuş kadın. He kötü de olmamış o ayrı

(0) (0)
hopenex 02.03.2020 17:59

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol