Müge Anlı'daki 'ikinci Palu vakası' olarak değerlendirilen Mehmet Muharrem Elbay olayıyla ilgili çok şey bildiği düşünülen Zeynep Ergül, karakola götürüldü.

Açıklamalarıyla Türkiye'nin gündemine yerleşen Zeynep Ergül, 5 aydır kayıp olan 19 yaşındaki kızı Fatma Bozkurt'un bulunması için yayına çıkmıştı. Ancak ortaya çıkan ayrıntılar 3 yıl önceki bir cinayeti yeniden gündeme taşıdı. Müge Anlı programında kızını arayan Zeynep Ergül'ün Mehmet Muharrem Elbay'ın ölümündeki tek şüpheli Cahit Ergül'ün kız kardeşi olduğu ortaya çıktı. 

Canlı yayında Zeynep Ergül'ün evine jandarma ekipleri geldi ve Ergül, eski eşinin bıçaklanması ile ilgili ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

(0) (0)
chucko 13.12.2019 14:02

Polise posta yoluyla gelen bir ihbar olduğunu söyleyen Müge Anlı, iddiaları yayına taşıdı. Mehmet Muharrem Elbay'ın Mustafa Alkan isimli kişiden bir borç aldığını ve borcunu ödemediği için öldürüldüğünün yazıldığını açıkladı. Programda bu gizemli kişinin amacının hedef şaşırtmak olabileceği ihtimali üzerinde de duruldu .

(0) (0)
gribeyin 13.12.2019 14:05

bu kadın camlı yayında amin amin diyen kadın değil mi? (bkz:link)

(0) (0)
aLbundy 13.12.2019 14:06

Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosunda bulunan Fatma Bozkurt, jandarma ekipleri tarafından götürülen annesi Zeynep Ergül'ün yalnızca eski eşinin bıçaklanması hakkında değil, Mehmet Muharrem Elbay olayı hakkında da sorguya çekilmesini istediğini belirtti.

(0) (0)
gufilhazeyn 13.12.2019 14:06

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol