Gündüz kuşağında daha çok kadınlara hitap etse de izlenme oranı hayli yüksek çıkan Müge Anlı'nın sezon finali yapması nedeniyle rakiplerinin eline geçen fırsattır. Show TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunacağı 'Vazgeçme', Star TV'de İnci Ertuğrul'un yerine getirilen Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde

Bu iki program Müge Anlı ile aynı dönemde başlasaydı rekabet etmeleri çok zor olurdu. Pek çok izleyici Müge Anlı'ya alışmış. Oradaki hikayeleri, yaşananları takip ediyor, konuya hakim. Yeni bir program başladı diye kanal değiştirmeleri pek beklenemez. Ancak şu an önlerine büyük bir nimet sunuldu. Müge Anlı yarın sezon finali yapacak ve yeni sezon ta eylül ayında başlayacak. Eylül ayına kadar izleyici kaldı Didem ile Serap'a. Yaklaşık 1 aylık bu süreçte yayınıyla izleyicileri memnun edecek program, Müge Anlı dönse bile onları kendi kanalında tutmayı başarabilir.

Bu noktada da avantaj biraz Show TV'de gibi görünüyor. Daha önce Müge Anlı ile çalışan, onun zirveye çıkmasında büyük pay sahibi olan Kebriye Koç artık Didem Arslan Yılmaz'ın ekibinde olacak. Realite programın püf noktalarını iyi bilen bu kadın, ekrandaki boşluğu da fırsat bilip Didem Arslan'ı parlatabilir. Didem Arslan'ın bir başka avantajı da habercilikte başarılı bir geçmişe sahip olması ve ilk kez farklı bir formatla seyircinin karşısına çıkması. Seyirci onun neler yapacağını merak edecektir.

Star TV de yeni sezonda rekabete dahil olmak için değişime gitti ve Gerçeğin Peşinde programında İnci Ertuğrul'un yerine Serap Paköz'ü getirdi. Ancak Serap Paköz daha önce sıkça bu tarz programları yapmış olduğu için Star TV'yi açınca ona rastlayacak izleyici değişiklik yaşandığını bile fark etmeyebilir.

Bakalım Müge Anlı'nın yokluğunu kim daha iyi kullanacak.

(0) (0)
Aiel 29.07.2020 15:46

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol