Gelmiş geçmiş tüm kültür ve turizm bakanalrının ve dahası tüm hükümetlerin ısrarla görmek istemediği gözünü kulağını tıkadığı mevzudur aslında. Yapılan düzgün bir dizi veya filmin başka coğrafyalarda nasıl bir hayran kitlesi oluşturduğunu ve tanıtıma hizmet ettiğini ortaya koyan olaydır.

Dünyaca ünlü rapçi Cardi 4 sezon yayınlanan ve reytingleri altüst eden Muhteşem Yüzyıl dizisinin fanatiği olmuş. "Muhteşem Yüzyıl" dizisinden sonra Kösem Sultan'ı izlemeye başlayan ünlü rap yıldızı Cardi B.,Türkiye sevdasından vazgeçemiyormuş. Muhteşem Yüzyıl ve Hürrem Sultan hayranlığı gün geçtikçe artan Cardi Türkiye'ye gelmek için eşi Offset'i ikna etmeye çalışıyormuş.

Grammy ödüllü ünlü sanatçı Cardi, eşi Offset'i bu seyahate gelmesi konusunda ikna etmeye çalışmış. Yaptıklan canlı yayında eşinin 18 saatlik uçuş yapmak istememesinden yakınan Cardi B. "Sultan Süleyman'ın yaşadığı sarayı görmek istiyorum. Ama eşim 18 saatlik uçuş yapmak istemiyor" demiş. Eşi Offset ise eşini kırmamak için uzun uçuşa 'evet' diyebileceğini söylemiş.

İşte milyon dolar verseniz böyle ünlü insanlara böyle gerçekçi bir tanıtım yaptıramazsınız. Umarım kültür ve turizm bakanı da bu ise uyanmıştır.

(0) (0)
tylerr 10.08.2020 11:34

sağlam ekip sağlam senaryo bu başarı asla tesadüfi değildir.
(0) (0)
ThirteenthJedi 10.08.2020 11:58

bu kadın diziyi bayağı bildiğin yaşayarak izliyor vay be ne tipler var ya
(0) (0)
samet_419 10.08.2020 13:52

kadın her yerde kadındır çoğrafya ya da para kadını değiştirmiyor entrikaya meraklı işte :)
(0) (0)
kufuk 10.08.2020 13:57

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol