O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri Seda Sayan ve Murat Boz'u karşı karşıya getiren olaydır.

Koronavirüsten sonra herkesin evlerinde olması istenmişti ama ünlü popçu Murat Boz sosyal medyasından öyle birşey paylaştı ki ortalık fena karıştı.

Takipçilerine dışarı çıkıp temiz hava almak iyi gelir diyerek tavsiyede bulunmuş. Dışarıda spor yapın moralleri bozmaya gerek yok demiş.

Buna karşılık ise jüri arkadaşı Seda Sayan'dan beklenmedik bir paylaşım gelmiş;

Ya Murat acaba kafan mı güzel. Hayır yani uzmanlar  o kadar bağırıyor sokağa çıkmayın diye evinizde oturun korunun diyorlar. Hatta okullar tatil ediliyor. Çoğu işler evden yapılmaya başlanıyor ama sen kalk milleti dışarıya teşvik et valla dalga geçiyorsunuz insanlarla. Sizin oturduğunuz yerde insan yok tabi sen rahatsın sana hava hoş 

Seda ablaya bak sen nasıl göndermiş cevabı kadın ünlü falan ama durumu olmayanlarıda düşünüyor. Kalkıp sessiz sakin bir yere adaya sıcak bir ülkeye gidebilir ama oturmuş çözüm arıyor millete ve devlete çözümler sunuyor. İşte insan işte düşünceli insan.

Helal olsun sana Seda ablam 👏👏👏

(0) (0)
Chiristru 17.03.2020 17:24

Ya şimdi bir yandan bakınca Murat' direk yok artık uzamanlar çıkmayıın diyor sen kalkıp nasıl çık dersin diye tepki gösteriyoruz ama yanlış. Anlaşılır şekilde izlersek aslında güzel  birşey demiş. Hava güzel çıkın sporunuzu açık temiz havada yapın demiyor ki gidin oturun muhabbet edin. Moralleri bozmayın atlatıcaz diyor iyi motive etmeye çalışıyor aslında tabi onun takıldığı yerler sakin sessiz orası ayrı ama yine de ben kötü algılamadım. 

Seda ablanın paylaşımı ise gerçekten çok güzel bir paylaşım sonuçta hayat duracak ve bundan bir çok işsizler durumu olmayanlar daha ağır etkilenecek. Devlet buna uygun çözümler bulabilir. Ve ben sanmıyorum ki Seda ablanın paylaşımı Murat'a gönderme olsun. Sadece ikisi'de farklı şekilde iyi olarak paylaşım yapmış.

(0) (0)
doğrucu 17.03.2020 17:56

murat boz sürekli böyle radikal çıkışlar yapıyor sanırım amacı gündemde kalmak yoksa bir insan bu kadar salak olamaz herhelde.

(0) (0)
Seraphim 17.03.2020 17:58

tepkiler sonrası sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir video yayınlayan Murat Boz, "Kendi sitemde kontrollü bir alanda, kalabalığın ve yakın temasın olmadığı bir alanda hava almak için dışarı çıktım ve evime geri döndüm. Sağlık Bakanlığı'nın direktifleri çok önemli. Kalabalık ortamlara girmemek ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamak çok önemli. Ben de bunu uyguluyorum. Ulusça milletçe bu zor günleri de atlacağımıza inancım yüksek" ifadelerini kullanmış.

(0) (0)
noolcak 18.03.2020 11:02

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol