Survivor'da daha önce şampiyonluğa ulaşan eski yarışmacı Turabi Çamkıran eski yarışmacılar sayesinde Survivor'dan ekmek yediğini söylemiş, "Bizden sonrakiler de bizim ekmeğimizi yiyor" demiş. 

Survivor Panorama'nın sivri dilli yorumcusu Murat Özarı da bu sözleri üzerine alınmış herhalde, başlamış Turabi'ye saydırmaya:

"Benim sayemde ortada falan derse yarın biz de konuşuruz. Kardeşime buradan hafifçe bunları söyleyim. 'Benim sayemde o masada oturuyorlar' diyor. O zaman futbolcular olmasa futbol yorumcuları da olmaz. Ben de burada Survivor yorumcusuyum. Turabi kısa pantolonla dolaşırken biz yorumcuyduk. Bizim de bir kariyerimiz ve kişiliğimiz var. Çok da sallarsa yarın biz de devreye gireriz. Hafif hafif topa girsin, konuşsun ama benim sayemde oradalar derse olmaz."

Turabi de bu lafları duyunca sosyal medyadan daha sert şekilde cevap vermiş ama bildiğiniz kavgada söylenen sözler:

"Sen hayırdır lan beni tehdit ediyorsun. Konuş lan. Hodri meydan. Geri çekilen sizin gibi olsun. Girin lan devreye. Bu saatten sonra ben de konuşucam. Siz orda ben 3 sene aç kaldığım için, bütün survivorlar aç kaldığı için ekmek yiyosunuz. Bi de bize laf ediyosun. Tehdit ediyosun. Haddinizi bileceksiniz. Kalkmış bi de beni tehdit ediyor. Ordan biri de demiyor ki 'Sen hayırdır kardeşim bi kendine gel. Bu adam bize 3 sene emek vermiş.' 

Ben Survivor'a 1 saniye bile emeği geçmemiş kişilerin, Survivor'a emeği olan kişilere hakaret etmesini, lakaplar takmasını, tehdit etmesini kabul etmiyorum. O panaromadakiler sezonda aç kalanlar sayesinde ekmek yiyiyor, yediler de. Hakaret, tehdit EDEMEZ.

Bu ne lan. Şuna bak. Ben bunlar beni tehdit etsin diye mi bu projeye 3 sene emek verdim. Bi de konuşup beni bitirecekmiş. Siz kimsiniz lan beni bitiriyosunuz. Siz beni kendinizlemi karıştırıyorsunuz. HADDİNİZİ BİLİN. Daha düne kadar ne diyodunuz. Bugün de kral. Şimdi de TEHDİT. 

Kendi kafalarına göre meydan kurmuşlar at koşturuyolar. Sen kimsin beni tehdit ediyorsun. Hele de ben ve benim gibi survivorlar sayesinde açılmış bi yerde. Sen hayırdır devreye girecekmişsin. Gir devreye. Sakın durma. Yeter artık. Sizin tehditlerinizi hakaretlerinizi yemicem artık. Beni anam dünyaya siz hakaret edin, tehdit edin diye getirmedi. Karşımda aynı şekilde konuşunda görim sizi. Konuyu hiç bilmeden onaylayanlara da aynısı.

Kabul etmiyorum bunu kardeşim. Yorumculukla, hakareti ve tehtidi karıştıranı kabul etmiyorum. Biz bu kendini yorumcu sananlara sessiz kaldığımız için bugün ben evim dediğim kanalda tehdit yiyorum. Hem de survivor için yapılmış bi formatta."

Turabi deliye dönmüş resmen. Acun abisi için bile tutamamış kendini, ağzına geleni söylemiş. Bakalım bu kavganın sonu nereye varacak.

(0) (0)
sonelf 21.02.2019 17:34

Turabi'yi pek sevmem, itici bulurum hatta ama bu konuda haklı. Yok kısa pantolonla dolaşırken biz vardık tarzı cümleler senin haddine değil Murat Özarı.

(0) (0)
RamessesXII 21.02.2019 17:53

Adem Kılıççı gitti şimdi de Murat Özarı mı başladı. Kimsin kardeşim sen, Survivor'da şampiyon olmuş adamı tehdit ediyorsun?

(0) (0)
gerappa 21.02.2019 17:55

Murat özarı baban yaşında biraz saygılı konuÅŸ ,onlar senin sayende para kazanıyorsa sen de dünyaları götürdün, acun-murat özarı yılların kader arkadaşı , sen kimsin ????  o kadar çok delikanlıydın madem , adem seni sivil hayatta  müsabakaya davet etti ama götün yemedi, 

(0) (0)
CAN 05.06.2020 01:08

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol