Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da izleyicileri üzecek veda gelişmesidir.

Onur Tan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yeni bölümünde flaş bir ayrılık yaşanacak. Dizide Boran karakterini canlandıran Mustafa Üstündağ ekibe veda ediyor.

Öte yandan sürükleyici hikâyesiyle seyirciyi ekrana kilitleyen dizide ayrıca bir sürpriz ayrılığın daha yaşanacağı ve bir kadın oyuncunun ekibe veda edeceği söyleniyor.

EDHO son bölümünde uğradığı ihanet yüzünden gözü dönen Boran, başına buyruk hareket ederek Demeti kaçırmış, bu hareketiyle bir kere daha masanın güvenini sarsmıştır. Bicoların kurduğu oyuna karşılık olarak yaptığı planla, Demet'i rehin alarak onu kurtarmaya gelen herkesten intikamını almayı amaçlamaktadır; fakat işler planladığı gibi gitmez. Çakırbeyli hanesine yapılan beklenmeyen bir ziyaret olayların seyrini değiştirdi. Nasıl yaşayacağından çok düşmanlarının nasıl öleceğini düşünen Boran, kendi yöntemleriyle Bicolara bir bedel ödetmeye çalışırken dostlarını da etrafında istemez. Ateşin üzerine üzerine giden Boran bu tavırlarıyla masanın tepkisini toplamaya devam ediyor. En başta, söz konusu ihanet olduğunda, oğlunun dahi gözünün yaşına bakmamış olan Haşmet'in kabullenemeyeceği bir durumdur bu. Masanın aleyhine hareket eden üyelerin akıbetini oylamaya açma yetkisi bulunan Hızır, oylanacak kişi bir dostu olmasına rağmen, masayı toplantıya çağıracaktır. İlyas, Behzat ve hatta Tipi, düşman sevindirmemek adına Boran'ın yaşaması için oy kullanacakken ölümü için kalkan bir el herkesi şaşırtacaktır. Hızır'ın masa toplantısından sonra ilk işi düşmanlarıyla savaşına devam etmek olacaktır. Tufan'la olan husumetinde araya giren Bicolarla birlikte onlarla iş yapan Altan ve Sınırsızları da yok etmeyi amaçlayan Hızır, yeni bir operasyon için kollarını sıvayacaktır.

10 Mart Salı günün fragmanı ise olacakları az çok tahmin ettiriyor.

Tekinin ölümünden sonra boranı kimse durduramaz ve boran bicoların evini tarar. Bicoların evinde ise çıkan olayda  tufanın kızı demet ölür. Buna karşılık hızır ilyasa boranın ölüm emrini verir. Yine bomba gibi bir bölüm bekliyor bizi haftaya.

Salı günün gelmesini iple bekliyorum.

Önümüzdeki sezon da devam edecek olan dizinin çekimlerinin bayram öncesi tamamlanması planlanıyormuş.

Her hafta merakla beklediğim dizinin önümüzdeki sezon da devam edeceğin bilmek beni çok mutlu etti. Abartısız bu dizi bir ömür sürse asla sıkılmam ve izlemeye devam ederim. 

Diziye boranın veda edeceğini duymak ise üzdü beni sonuçta diziye ayrı bir hava katıyordu ve güzel dostlukları vardı. Eğlence kısmından söz etmiyorum bile

Diziye veda edecek bayanın ise demet olması beni mutlu etti. Sinsi yılan anası kılıklı zaten nefret ediyordum çıkması da iyi oldu. Boranın başına ne geldiyse onun yüzünden oldu zaten madem boran ölecek onun da ölmesi çok iyi olmuş.

(0) (0)
marquei 04.03.2020 10:49

yok artık boranın gözü dönmüş resmennn

(0) (0)
elti 04.03.2020 10:57

Fragmanı nasıl erken verdiler yuhhh

(0) (0)
irem 04.03.2020 14:18

Borannnnn gitme ya sen ve tekin olmadan tadı olmaz 

(0) (0)
Hilal 04.03.2020 23:42

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol