ABD'li film ve dizi izleme platformu Netflix'in şimdilik sadece iPhone’larda geçerli uygulamasıdır.

İstediğiniz dizi ya da filmin üzerindeki paylaşım seçeğine tıklıyorsunuz. Sonra ekrana gelen uygulamalar arasından Instagram Hikayeler'i seçiyorsunuz. Yapımın görseline yazı ve etiketleri ekleyip hikayeyi takipçilerinizle paylaşıyorsunuz ya da arkadaşlarınıza mesaj olarak gönderebiliyorsunuz. Zaten paylaşımınızı tıklayan kişi direkt Netflix'in iOS uygulamasına yönlendiriliyor.

Bence ihtiyaç vardı böyle bir güncellemeye. Ki adamlar da bunu fark etmiş. Artık WhatsApp'tan Twitter'dan birilerine göndermeme gerek kalmayacak. Direkt Insta'dan yollarım. Ondan sonra beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır kaçar.

(0) (0)
tolgajan 23.01.2019 12:58

Belli ki adamlar bütün popüler sosyal medya platformlarında etkin olmak istiyor. İlla her yerde bunu gözümüzün içine içine sokacaklar. Zaten Youtube'da video falan izlenmiyor artık. 3-4 dakikada bir Netflix dizilerinin reklamı giriyor araya. Sanki video arası reklam değil de reklam arası video mübarek.

Ama sırf bu reklam olayı yüzünden gıcık oldum, inat ettim. Netflix'in dizisini de filmini de izlemeyeceğim arkadaş. Sizin propagandalarınız, reklam pompalamalarınız bende ters işliyor. İz-le-mem!

(0) (0)
vforblack 23.01.2019 13:09

Dizi ve filmlerin yeni reklam alanı instagram ki instagram kullanıcısı da dizi ve film izlemeyi sever. Durum böyleyken gerek instagram gerekse yapımcı ve yayıncılar bunu neden fırsata dönüştürmesin.

(0) (0)
burebista 23.01.2019 13:14

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol