TV8'nin sevilen şarkı yarışması O Ses Türkiye'nin sonucunu etkileyen olaydır. Acun Ilıcalı bu yıl programa bir yenilik katma kararı aldı ve jüri üyelerine bloklama hakkı tanıdı. Yarışmacıyı kendi takımına katmak isteyen jüri üyeleri birbirlerini bloklayarak saf dışı bırakma hakkı elde etti. İşte bu yılın kaderi de bu noktada değişti.

O Ses Türkiye macerasına Yalnızım Ben şarkısıyla başlayan Alkan Dalgakıran, performansıyla herkesi mest etti ve tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Jüri üyeleri kapışmaya başlarken ilk hamle Murat Boz'dan geldi ve Beyazıt Öztürk'ü blokladı. Hemen ardından da Seda Sayan devreye girdi, o da Hadise'yi blokladı.

Beyazıt Öztürk bloklanmasam beni seçecekti kesin derken Alkan'ın da kafa sallaması dikkat çekiciydi. Murat Boz Alkan'ın finali görebileceğini söyledi. Seda Sayan da "ne diyorsa 10 katı" diyerek meydan okudu. Alkan bir süre düşünüp taşındıktan sonra tercihini Seda Sayan'dan yana kullandı.

İşte o Alkan yarışmada finale kadar yükseldi. Finalde yüreklere dokunan türküleriyle beğeni kazanan Uygar Erdoğan'a rakip oldu.

Yapılan sms oylaması sonucunda şampiyonluğa ulaştı. Tabii kendi gibi Seda Sayan'ı da şampiyon yapmış oldu.

Belki de bloklama hakkı gelmemiş olsaydı Alkan bir başka jürisiyle şampiyon olacaktı. Ya da o jüri üyesinin kendisine söyleteceği şarkılar yüzünden şampiyonluktan olacaktı.

(0) (0)
jackle 20.02.2020 12:26

Kesinlikle doğru. Başka bir jüri üyesine gitse belki de düellolarda kendi jürisi tarafından elenecekti. Kader işte, nereden nereye.

(0) (0)
acun abi almanyadan geliyom 20.02.2020 12:30

bütün sene bu program devam etmeli bence 

(0) (0)
ada 20.02.2020 17:31

seda da şampiyonluk aldı ya ben daha bir şey demiyorum 

(0) (0)
pes 20.02.2020 17:32

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol