Medya Takip Merkezi’nin (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı raporla ortaya çıkan tablodur. Ocak ayında gösteri dünyasının en çok konuşulan oyuncuları belirlendi.

HDP’nin eski eş başkanı Selahattin Demirtaş’ın Devran isimli kitabından uyarlanan tiyatro oyununu seyretmeye gittiği için başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere ciddi bir kesimin tepkisini çeken Kadir İnanır listenin ilk sırasında. Sanatçıyla ilgili yazılı, görsel ve online medyada 2 bin 801 haber yapılmış.

Alice Müzikali ile sevenleriyle buluşan Serenay Sarıkaya, müzikalin 50. oyun kutlamasında Cem Yılmaz ile poz verince aşk dedikoduları alevlenmeye başladı ve güzel oyuncu 2 bin 789 haberle ikinci sırada yer aldı.

Baba Parası filminin oyuncuları Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in yanı sıra; Elazığ'daki deprem tweet'i sonrası yaptığı paylaşımla tepki gören Berna Laçin ve Netflix'in Atiye dizisinde başroldeki başarısıyla göz kamaştıran Beren Saat en çok konuşulan oyuncular arasına girdi.

Listenin tamamı şöyle:

(0) (0)
selmamumin 06.02.2020 10:16

Kadir İnanır'ı akil insanlar listesindeyken savunanlar şimdi eleştirir oldu. Aynı şekilde o dönem eleştirenler şimdi savunuyor. Devran çabuk dönüyor.

(0) (0)
Raymond Dufayel 06.02.2020 11:33

Serenay Sarıkaya buradaysa Cem Yılmaz nerede? O da oyuncu, onun da Karakomik Filmler serisi var. Üstelik İbrahim Selim, Okan Bayülgen, Cüneyt Özdemir gibi isimlere konuk oldu. Her yerde adı duyuldu

(0) (0)
birant 06.02.2020 11:35

Kadir İnanır, yılların eskitemediği karizmasıyla bugün yeniden ekranda görmek isteyeceğim bir usta. Ancak görüyorum ki son yıllarda piyasadan uzak tutuluyor, siyasi duruşundan olsa gerek

(0) (0)
husbil 06.02.2020 15:07

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol