Fox TV'nin yeni iddialı dizisi Öğretmen'in ilk bölümünde; okuduğu lisede akran zorbalığı yüzünden intihara sürüklenen Rüya karaketerinin intiharı sonrası okulda aylarca ön hazırlık yapıp tuzaklar kuran ve sonrasında da okul açıldığında sınav var diye tüm öğrencileri kandırıp okula getirten İlker Kaleli'nin oynadığı Akif hoca intikam için okulun bir bölümünü patlatıp tüm sınıfı rehin almış ve Rüya'nın intiharına neden olan kişinin açıklanması durumunda herkesi serbet bırakacağını ama yanlış cevap verilmesi durumunda her seferinde 1 öğrenciyi öldürüceğini belirtmişti.

Verilen süre sonunda gerçeğin açıklanmaası sonucu Akif hoca'nın öldürdüğü ilk öğrenci olan Tuğrul'un durumu kafaları karıştırmış. Akif Hoca'nın Tuğrul'u öldürmesi bir kandırmaca mı yoksa gerçek mi?

Haydi siz de bu konudaki komplo terolieriniz yazın...

(0) (0)
selooo67 05.03.2020 10:17

bence tuğrul yaşıyor ölmüş olamaz. şundan dolayı ölmüş olamaz, İlker kaleli'nin canlandırdığı Akil hoca, bir kızın ölümü üzerine derinden sarsılmış. Bir öğrencisinin ölümünden bu denli sarsılan bir öğretmen diğer öğrencilerinin canına kıyamaz. amaç sadece ders vermek ve muhtemelen de yapılan planın içinde bazı öğrenciler de var Akil hocaya destek veren. Tuğrul da bunlardan biri gibi duruyor.

(0) (0)
aohell 05.03.2020 10:19

" Atanamayan ücretli öğretmen liseleri katletti." Gülümseyen gözler ile sırıtan yüz ifadesi Gülümseyen gözler ile sırıtan yüz ifadesi Gülümseyen gözler ile sırıtan yüz ifadesi Bu nasıl dizi lan.

(0) (0)
jadhaliwal 05.03.2020 10:22

Bu diziyi izleyince,  Ortaokul, lise yıllarım geldi aklıma. Fakir diye dalga geçilen, ailevi sorunları yüzünden alay edilen, yırtık ayakkabısını gizleyen, öğretmen kağıt parası isteyecek diye derse giremeyen çocuklardık. Zalim çocuk kavramını ben o yaÅŸlarda öğrendim

(0) (0)
luke 05.03.2020 10:23

yaşıyor kesin ilaç verdi birşey yaptı

(0) (0)
hazal 05.03.2020 12:26

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol