Hani bazı roller vardır ya film boyunca yaşaşın istersiniz ama senaritin hinlik yapıcam düşüncesiyle olmadık yerde olmadık dakikada ve olmadık şekilde ölürler. İşte benim için sanırım ölmesini istemediğim ama ani ölümüyle çok üzüldüğü karakter; ABC dizisi Lost'ta Michelle Rodriguez tarafından canlandırılan Ana Lucia Cortez karakteridir.

Ana Lucia ilk kez birinci sezon finalinde konuk oyuncu olarak göründü ve ikinci sezonda ana oyuncu kadrosuna katıldı. çok da iyi gidiyordu ama sanırım o zamanlar çıkan haberlere göre yanlış hatırlamıyorsam 3. sezon için parada anlaşamadıkları için kızı 2. sezonun son bölümünde hiç gereği yokken pat diye öldürdüler. 

İşte böyle öldürmüşlerdi. Öldüren siyahi de rolüne remen "apla yapımcıyla anlaşacaktın işleri bu raddeye getirmeyecektin" der gibi öldürmüş kızı.

Hadi şimdi sıra sizde sizi en çok etkileyen dizi-film ölümleri hangisi? onları da aşağıya alalım.

(0) (0)
kerem2018 31.01.2020 15:55

Yüzüklerin efendisi ilk filminde grı kandalfiın filmin ortalarında pilik adam saruhan tarafından uçuruma yuvarlanarak öldürülmesi sonrası o dönem 13-14 yaşında olan erkek yeğenim ağlayıp kapatın izlemek istemiyorum neden öldü şimdi bu diye yeri göğü inletmişti.

Gerçi bu ölme hikayesinden sonra gandal ak gandalf olarak ve daha da güçlü bir şekilde döndü ama yeğenimin o duygu durumunu hiçbir zaman unutmam. 😁 (bkz:link)

(0) (0)
Awsalli 31.01.2020 16:00

kurtlar vadisinin ilk bölümlerindeki çakır ve sonraki bölümlerindeki daha doğrusu sezonlarındaki memati'nin ölümü türkiyedeki en efsane ölümlerdir. memetinin ölümü için gazeteye taziye mesajı verenler bile vardı. gıyabında cenaze namazı bile kıldırılmıştı.

(0) (0)
mnrtrmn 31.01.2020 16:04

kanalD'nin efsane dizisi Aşkı Memnu'nun efsane karakteri Bihter Ziyagil'in ölümünü de esgeçmeyelim lütfen o da beni benden almıştı.

"Beni, beni, Bihter'ini"

(1) (0)
noi 31.01.2020 16:05

Muhteşem yüzyıl dizisindeki şehzade Mustafa nin ölümü beni çok etkilemişti.

(0) (0)
Havva 31.01.2020 21:34

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol