Bir dönem Okan Bayülgen'in programlarında da boy gösteren ve şimdilerde Bay Yanlış dizisiyle ekranlara dönen ünlü oyuncu Gürgen Öz'ün tatil yerlerindeki beach’lerin fahiş fiyatlarıyla ilgili çektiği videoda aşağıdaki Sözlerle dile getirdiği haklı isyandır bence:

“Merhaba… Bu yaz “Fatura çok koydu!” diyerek, Bodrum'dan, Çeşme'den serzenişte bulunan, anormal rakamlarla dolu faturalarını da Twitter'da paylaşan, kızgın elitler var… Yahu kardeşim, koydurtmayın o zaman! En çok güldüğüm de düz makarnanın 85 tl oluşu! Ama spagetti, yersen Videodaki beach club, makul ve kaliteli bir yer. Bu tip abartılı, görgüsüz yerlerden değil. Benden de o tip mekanlara gitmemi beklemiyorsunuz herhalde! Bir diğeri, koştur koştur tatile çıkmadım merak etmeyin, Göcek'te çekimdeyim…”

 

(0) (0)
dabbecan 14.07.2020 09:48

bu adamın eleştiri tarzını farklı konuları gözler önüne sermesini seviyorum ama keşke biraz da şikayet ettiği şeyleri yapmasa.
(0) (0)
lobo 14.07.2020 11:33

abi bu nasıl bir plaj böyle adisyonda fiyatını verdiklerinin toplamı bin TL'yi geçiyor. Hayır yani fiyatları içeri girdikten sonra görecek kadar salak değilsin diye düşünüyorum. Nasıl bir paran var ki 1 günlük plaj hizmetine bin TL veriyorsun ve sonra da utanmadan bunu paylaşıyorsun. bu ülkede ayda 2.500 TL ile geçinen aileler var.
(0) (0)
skydd 14.07.2020 11:36

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol