Başarılı performansı ile takdir edilen oyuncu Ozan Akbaba'nın hayat hikayesini ibret alınması için anlatmasıdır.

Youtube’da Bora Talat Oyacı’nın sohbet programına katılan Ozan Akbaba, hayat hikayesini anlatmış. Gençlerin hiçbir şeyin kolay olmadığını ama zor da olmadığını anlayacağı bir hikayesi varmış.

Ozan Akbaba, Kars ilimizin bir köyünde dünyaya gelmiş. ‘Bundan adam olmaz’ denilen bir gençlik dönemi yaşamış. Ama içindeki oyunculuk isteği hiç azalmamış. Mücadelesini hiç bırakmamış ve bugün Eşkıya Dünyaya Hükümdür Olmaz gibi önemli bir yapımda başrolde yer alabiliyor.

 

Ozan Akbaba’nın gençler için ibret alınması gereken bir hayat hikayesi var. İşte ünlü oyuncunun dikkat çeken açıklaması;

“Ben Kars’ta bir köyde doğdum. Kars’ta ve köyde doğan birisi için düşünülen, hayal edilen gelecek bellidir. Ama ben bunu dinlemedim. Meslek Lisesi okudum. Serserilik yaptım. ‘Bundan adam olmaz’ dedirttim. Sırf askere giderken, Asteğmen olabilmek için üniversiteyi kazanmaya çalışmış ve kazanmış, okulunu da güzel bir derece ile bitirmiş bir adamım.

Hep bir şeylerden kaçarken, o şeyi yapabildiğini anlamış bir adamım. Ben hiçbir zaman oyuncu olmayı bırakmadım.Bir şekilde ben buradayım. Bunun nedeni bana fırsat verenler. Her şeyden önce içimdeki o istek, o sevgi, o aşk, o hiçbir zaman bitmeyeceğini düşündüğüm oyunculuk…

Sinemanın – tiyatronun ateşi içimde olduğu sürece ben senaryolarımı herkese gösterebilirim.Sadece bunun için biraz zaman lazım. Bugün olacak diye bir şey yok, lütfen 10 gün sonrasını da bekleyin.”

(0) (0)
geronimo_wxw 19.05.2020 14:42

böyle bir adamın hayatta başarısını anlamış olduk hiç değilse 

(0) (0)
arda 19.05.2020 14:47

vay be ozan abime bak sen ne zorluklarla gelmiş 

(0) (0)
damla 19.05.2020 14:47

vay be ibret alınası bir hayat hikayesi olmuş

(0) (0)
yasin 19.05.2020 14:54

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol