Kimi zaman kıyıda köşede kalmış kimi zaman ise hak ettiği değeri görememiş filmlerde; popüler dizilerin, yıldız oyuncularının, senaristlik ve yönetmenlik denemeleri ön planda.

İşte az bilinen 5 iyi film:

1. A nyomozó (2008)

Tibor‘un hayattaki en önemli mesele hasta olan annesini iyileştirmektir. Patolog olan Tibor, ihtiyacı olan parayı bulmak için kara kara düşünürken bir yabancı gelir ve başka bir yabancıyı öldürmesi için para teklif eder. Annesini kurtarmak için teklifi kabul eden Tibor’un eline bu sırada bir mektup geçer. Mektup ise kurbanı tarafından yazılmıştır. Bundan sonra ise öldürdüğü kişinin kim olduğunu öğrenmek şart olmuştur.

Macaristan|İsveç|İrlanda ortak yapımı filmin başrollerinde Zsolt Agner, Andras Marton Balo ve Zsuzsa Jaro yer almakta. Filmin senarist ve yönetmenliğini ise Attila Gigor yapıyor.

2. Liberal Arts (2012)

30’lu yaşlarındaki Jesse, üniversitedeki profesörünün emeklilik partisi için üniversiteyi okuduğu okula geri döner. Bu sırada üniversitede öğrenci olan Zibby ile tanışır. İkili arasında bir bağ oluşur fakat Zibby 19 yaşındadır.

Senaristliğini ve yönetmenliğini How I Met Your Mother filminden tanıdığımız Josh Radnor‘ın yaptığı filmin oyuncu kadrosunda, Radnor’ın yanı sıra; Elizabeth Olsen, Zac Efron, Richard Jenkins ve Allison Janney bulunuyor.

3. Wish I Was Here (2014)

Aidan Bloom, para kazanmak için çabalayan bir aktör ve iki çocuklu bir aile babasıdır. Katıldığı seçmelerde başarılı olamayan Aidan aile babalığı konusunda da pek başarılı değildir. Çocuklarının eğitim masraflarını karşılayan eşinin babasının, bu masrafları karşılayamaması sonrası ekonomik sıkıntılar çeker ve çocuklarını evde eğitmeye karar verir. Çocuklarına gerçek hayatı öğretmeyi planlarken kendisini keşfeden Aidan için yeni bir hayat başlar.

Scrubs dizisinin yıldızı Zach Braff‘in yazıp yönettiği filmin baş rollerinde; Kate Hudson, Pierce Gagnon, Joey King ve Jim Parsons bulunuyor.

4. The Yellow Handkerchief (2008)

Gordy arabasına atlayıp ülkesini dolaşan bir genç, Martine hayatından sıkılmış genç bir kız ve Brett hapisten yeni çıkmış eski bir suçludur. Bu üçlünün yolu kesişir ve birlikte bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolculuk sırasında birbirlerini tanıma fırsatı bulurlar. Daha sonrasında ise Brett’in eski karısı May ile yeniden kavuşması için yola koyulurlar.

William Hurt, Maria Bello, Kristen Stewart ve Eddie Redmayne‘nin; başrollerinde olduğu filmin, yönetmenlik koltuğunda Udayan Prasad oturmakta.

5. Goon (2011)

Doktor olan ailesinin başarısız üyesi Doug Glatt, bar fedailiği yapmaktadır. Bir gün barda çalıştığı sırada, sertliğinden dolayı hokeye yönlendirilir. Bundan sonrasında ise beklentileri karşılayamamış süperstar ve performansının altında oynayan oyunculardan kurulu bir hokey takımında, azmi ve çalışkanlığıyla ön plana çıkar ve kariyer basamaklarını tırmanır. Bu sırada Eva‘ya da aşık olan Doug için farklı bir hayat başlar.

American Pastası serisinin Stifler‘ı, Sean William Scott‘ın baş rolü; Jay Baruchel, Marc-Andre Grondin, Liv Schreiber ve Alison Pill ile paylaştığı filmin, yönetmenlik koltuğunda Michale Dowse oturuyor.

(0) (0)
challenge64 12.01.2020 17:03

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol