Başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç'in yer aldığı; İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran Ramo dizisi 14 Ocak'ta Show TV'de başlamıştı. Dizi birçok kişi tarafından Çukur ve Sıfır Bir dizilerine benzetiliyor. Benzerliğin ötesinde 'çakması' diyenler de mevcut. İlk iki bölümde reytingleri de sosyal medyayı da kasıp kavurmuştu. Ama fazla uzun sürmedi. EDHO'nun dönüşüyle düşüş başladı.

Dizi 14 Ocak'taki ilk bölümde total reytingde 7,03 izlenme oranıyla üçüncü, AB'de 6,27 izlenmeyle dördüncü olmuştu. O hafta Ramo'nun rakiplerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisi, Türkiye Kupası'ndaki Kayserispor-Fenerbahçe maçı nedeniyle yayınlanamamıştı.

21 Ocak'ta ekrana gelen ikinci bölümde 8,9 izlenme oranıyla totalde birinci, 5,78 izlenmeyle AB'de dördüncü olmuştu. Bu haftada da Fenerbahçe-Kayserispor rövanş maçı nedeniyle EDHO yoktu, yani rakiplerden biri eksilmişti. Zirveye çıkmasında payı büyük. Silahlı, kavgalı, vurdulu kırdılı sahneleri seven seyirci EDHO yokken Ramo'ya kaydı belli ki.

Gelelim bu haftaya. Dizi 28 Ocak'ta yani dün akşam 3. bölümle izleyici karşısındaydı. 3 rakibi vardı; Kadın, Hekimoğlu ve EDHO. Üçünün de gerisinde kaldı reytinglerde. Totalde dördüncü, AB'de beşinci sırada (Bkz)

Öyle görünüyor ki çöküş biraz erken başladı. İlk 5'ten kolay kolay düşmeyecektir belki ama rakip dizilerden geri kalıp dördüncü beşinci olması kanal yönetimini ne kadar tatmin edecektir, tartışılır. Hep birlikte göreceğiz ne kadar süreceğini.

(0) (0)
10ur 29.01.2020 16:10

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç çok güzel ikili oldu, ekrana yakışıyorlar. Filmdeki replikler de çok etkileyici. Şahsen yeni bölümünü iple çekiyorum.

(0) (0)
mnth 29.01.2020 17:09

Çukur'la aynı gün yayınlansa Ramo'yu izlerim. Bir çukur fanı olsam da bu daha çok sardı beni

(0) (0)
uscelena 29.01.2020 17:30

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol