TRT'nin başarılı komedi dizisi 80ler'de yaşanan ilginç gelişmedir. Şundan dolayı ilginç diyorum Rasim Öztekin, kocaelide kurulan sette Günlük formatta yayınlanan dizinin yeni sezonunda kalp rahatsızlığı ve korona yüzünden oynayamayacağını açıklamış.

Gerçek neden bu mudur bilemem fakat şöyle bir detayı paylaşmakta fayda var. Rasim Öztekin yakın zamanda Dümbüllü'den süregelen meddahlık kavuğunu muhalif söylemleriyle bilinin Şevket Çoruh'a devretti. (bkz:link) Dahası birkaç gün sonra da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlunu ziyaret ettiler Şevket Çoruh ile. (90+7948-imamoglu-kavuk-projesini-anlatti/" target="_blank" rel="noopener">bkz:link)

Ben bunları gördüğümde ahanda ranza şimdi TRT istemez artık Rasim Öztekini diye geçirdim içimdem. Çok da yanılmamışım veya belki de zırvalıyorumdur kim bilir. :)

(0) (0)
Elrohilisilrah 25.09.2020 10:14

Rasim Öztekin diziden ayrılmamış. Yapımcı Birol Güven şu açıklamayı yapmış: Ayrılmadı, biz bu bölümleri önceden çekmiştik. Rasim Bey pandeminin yoğun olduğu dönemde kendisi risk grubunda olduğu için bazı bölümlerin çekimlerine katılamamıştı ama daha sonraki bölümlerde dizimizdeki yerini aldı. Seksenler yeni bölümler 5 Ekim'den itibaren TRT1'de.
(0) (0)
100 numarali adam 25.09.2020 15:39

Fehmi Baba’nın olmadığı Seksenler düşünülemez
(0) (0)
husnugs 25.09.2020 15:41

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol