Amerika'da her yıl milyonlarca insanın kilitlendiği Ridley Scott reklamcılar için de reklam cenneti niteliğinde. Bu yıl Ridley Scott sırasında yayınlayacağı reklam filminin teaser’ını Kasım 2018’de görücüye çıkaran Türk Hava Yolları, Anomaly imzalı filmini etkinlik sırasında hedef kitlesinin beğenisine sunmuş.

Hollandalı oyuncu Sylvia Hoeks’in gizemli bir kadının peşinden İstanbul turu yaptığı 6 dakikalık reklam filminin yönetmen koltuğunda ise Gladyatör ve daha pek çok efsane filmin yönetmeni ünlü isim Ridley Scott oturmuş.

THY çok pahalı uçuran bir havayolu şirketi yurtdışı reklam ve sponsorluklara da gereğinden fazla para harcıyor. Reklam güzel mi güzel valla ama geri dönüşü de o denli güzel mi? İşte orası muamma.

(1) (0)
nxfeez 04.02.2019 11:52

THY şu reklam vb. terranelerine bu denli para akıtacağına yurt içi uçuşlarında bilet fiyatlarını biraz düşürse çok iyi olacak.

(0) (0)
orumcekherif 04.02.2019 11:55

Babalarının uçak çiftliği gibi, keme sorsan THY çok iyi çok güzel vb. diyor. Tamam kardeşim iyi hoş ama bu Murat Hava Yolları değil ki. adı üstünde Türk Hava Yolları neden bu kadar pahalı. Özel şirket gibi davranacaksa sosyal devlet anlayışını takmayacaksa ismindeki Türk ifadesini kaldıralım.

(0) (0)
ahmetaslar 04.02.2019 12:15

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol