Son dönemlerin sosyal medya fenomenlerinden Rızacan Durmuş özellikle Musically videoları ile ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. 2018 yılı itibariyle instagram hesabında 223 Bin takipçisi bulunan Musically 31 Aralık doğumludur. Aslen nereli olduğu bilgisine ulaşamadığımız Rızacan Durmuş İstanbul‘da dünyaya gelmiştir.

(1) (0)
rızacan durmuş 23.02.2019 01:14

Beni Bırakma ve Bozkır isimli dizilerde de rol alan kişi.

(1) (0)
macallica 23.02.2019 10:03

Ünlü Youtuber Yeni Şarkı Çıkartıyor!


Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla kendini tanıtan ve fenomen olan ünlü youtuber Reyhan Taghan çıkaracağı yeni şarkısı ile gündeme bomba gibi düşececek.

Ünlü Youtuber Yazdığı Yazılar…

Instagram hesabından paylaştığı videolarla sosyal medya fenomeni olan  ve kısa süre içerisinde 600 bin takipçi sayısına ulaşan Reyhan Taghan sesinin güzel olması sebebi ile paylaştığı videolarla tanındı. Youtube üzerinden de kanal açarak adımlarını atan Reyhan Taghan şu sıralar yeni şarkı çıkarmak üzere. Ünlü youtuber şu sözleri söyledi: “Umarım tüm hayal ettiklerim gerçekleşir siz de beğenirsiniz bu zamana kadar çok titiz bir şekilde çalışmamızı sağlayan @samsundemir ve @ozdenbora çok teşekkür ederim siz bana ben size güvendim umarım klipte çekildikten sonra güzel başarılar elde ederiz Kesinlikle de başaracağımıza eminim çok az kaldı sizi de beklettim güzel ailem her şey daha iyi olması için.” dedi

Reyhan Taghan Kimdir?


Sevgili Merak Konusu Oldu!


Kendisi bir sosyal medya fenomeni olan Reyhan Taghan kendisi gibi sevgilisi de sosyal medya fenomeni çıktı. Peki Reyhan Taghan’ın sevgilisi kim?  Kendisi gibi fenomen olan Rızacan Durmuş Reyhan Taghan’ın sevgilisi olduğu çıktı.


(0) (0)
magazindd 18.07.2019 00:30

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol