Son koronavirüs testi negatif çıkan eski milli kaleci Rüştü Reçber'in geçirdiği hastalıkla ilgili olarak İtalya medyasına açıklamalar yaparak koronavirüsü hayatının ene zorlu maçına benzetmesidir.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören (bkz.) eski milli kaleci ve Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Koordinatörü Rüştü Reçber, hastalığını yenmesinin ardından İtalyan basınına açıklamalar yaptı. TuttoMercato'ya konuşan eski eldiven, bu işi herkesin ciddiye almasına yönelik çağrıda bulunmuş.

İlk belirtinin boğazında kuruluk olduğunu belirten Rüştü Reçber, ardından ateşinin çıktığını ancak bunun 37.5'i geçmediğini belirtmiş. Aile doktoruyla görüştüğünü kaydeden Rüştü Reçber, "Ateş düşürücü ve ağrı kesici alıp almama konusunu konuştuk ama aynı zamanda tat ve koku kaybı yaşadığımı fark ettim. İtiraf etmem lazım ki başlarda bunun basit bir grip olduğunu düşündüm" demiş.

Devamında ateşinin yükselmeye başladığını ve yedinci güne geldiğinde ateşinin çok çıktığını kaydeden efsane kaleci, ardından doktor tavsiyesiyle hastaneye gittiğini belirtmiş. Testinin pozitif çıktığını ve ileri derecedeki bir zatürre şeklinde geçirdiğini dile getiren Rüştü Reçber, "Zor zamanlar geçirdim ancak bu, hayatımda karşılaştığım en büyük zorluklardan birisi. Neyse ki taburcu oldum ve iyi ki sigarayı 5 yıl önce bırakmışım" ifadelerini kullanmış.

Atlatmasına çok sevindim. Umarım bu durumda olan herkeste böyle biran önce sağlıklı şekilde atlatır. Adam'ın eşi hakkında hiçbirşey dememeside ayrı bir konu. Sonuçta onun yüzünden oldu bunu dile getirmemiş. Savunma bile yapmadı ilginç.

(0) (0)
mehmetsaid 12.04.2020 10:11

sen nelerin üsteesinden geldin başkan bu sana hiç gelmiştir 

(0) (0)
yasin 12.04.2020 10:19

çok şükür abi korktuk sana  birşey olacak diye 
(0) (0)
adil 12.04.2020 10:19

herkes böyle atlatır inşallah abi aman dikkat et kendine 
(0) (0)
yunus 12.04.2020 10:19

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol