Son dönemin en yetenekli oyuncularından olan Sahra Şaş'ın, başroolerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın yer aldığı 'Zümrüdüanka' dizisine transfer olmasıdır. 10'uncu bölümden itibaren 'Deniz' karakterine hayat verecekmiş. Kapadokya’nın masalsı dünyasında çekilen diziye nasıl etki edeceğini merakla bekliyorum.

(0) (0)
wordymax 13.07.2020 14:15

Başrol olma potansiyeli var ama zamanla. Daha çok erken
(0) (0)
felix34 13.07.2020 18:44

Başlamadan biten birlikteliktir. Sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmış kızcağız. Dizinin yapımcısı Pastel Film’den yapılan açıklamada şöyle denmiş:

"Zümrüdüanka dizimize yeni dahil olan oyuncumuz Sahra Şaş ile yollarımızı sağlık problemlerinden dolayı anlaşarak ayırdık. Çekimler için Kapadokya’ya gelen Sahra Şaş, sette daha önce tedavi olduğu mide rahatsızlığının nüksetmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Doktorunun yoğun çalışma temposu ve stresten kaçınması tavsiyesi üzerine ortak aldığımız karar ile Sahra Şaş ile yollarımızı üzülerek ayırmış bulunmaktayız. Pastel Film ailesi olarak kendisine acil şifalar diyoruz, en yakın zamanda başka bir projede birlikte çalışmayı ümit ediyoruz."

(0) (0)
redhatcp 24.07.2020 16:50

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol