Salih Tuna, köşe komşusu Hıncal Uluç'un Fatih Portakal için "Seni izleme listemden çıkardım" yazısı için, "Neyse, geç de olsa zararın neresinden dönersen kârdır" ifadelerini kullanmasıdır.

Sabah yazarı Salih Tuna, 'yeni Samanyolu TV' diye adlandırdığı FOX TV'nin sunucusu Fatih Portakal'ın haber sunmadığını, kara propagandanın bir aracı olduğunu belirterek, "O derece bozgunculuk peşinde. Hep kaos, hep kargaşa peşinde. Depremde bile fitne fesat çıkartmak için kendini paralamıştı" ifadelerini kullanmış.

Salih Tuna, köşe komşusu Hıncal Uluç'un Fatih Portakal için "Seni izleme listemden çıkardım" yazısı için de, "Neyse, geç de olsa zararın neresinden dönersen kârdır" ifadelerini kullanmıştır.

Salih Tuna'nın yazısından ilgili bölüm:

Yazının tamamı için tıklayınız.

Her önüne gelen bu meslekte herkese sayar söver hakaret eder olmuş. Çok ilginç. Bence herkes herkes,n tarzına sunuşuna saygı duymalı.

(0) (0)
welwet 23.04.2020 14:02

Habercilik böyle yapılır yalakalıkla değil. Topluma ayna tutacaksın, siyasetin ve siyasetçilerin söylemleriyle eylemleri arasındaki tutarlılık veya tutarsızlığa ayna tutacaksın. Siz bilmezsiniz ama habercilik budur!

(0) (0)
arden83 23.04.2020 17:04

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol