Kazıkçılığıyla nam salmış Samsung servisinin iş yapışını da ağırdan almasıyla ilgili şikayettir. Hakan adlı bir Samsung müşterisi, tamirat için yetkili servisin götürdüğü televizyonun 20 iş günü içinde geri getirileceğini vaadetmiş ama süre dolmuş, ortada televizyon yok. Derdini şöyle belirtmiş:

"Alalı bir yıla henüz yaklaşan Samsung 43NU7100 4K Smart TV, aldığımız ilk aylarda kanal geçişinde 35-40 saniye donup hiçbir işlem yaptırmıyor, öylece kalıyordu. Ayrıca kutudan çıkan görüntü aktarma kablosuyla bağlamama rağmen, vhs oynatıcımı da açmıyordu. Çağrı merkezi, bu sorunların ne olduğunu bile anlamamış, geçiştirmişti. Servis eve bile gelmeden, televizyonun yazılımını kendimin güncellemesini söyledi. Yapmama rağmen hiçbir sorun düzelmedi.

2 hafta önce buna ekranın bir bölgesinde kararma sorunu da eklendi. Servisi aradık, eve geldiler televizyonun Ankara'ya gönderileceğini ve 20 iş günü kapsamında geleceğini söylediler, herhangi bir belge bırakmadan aldı gittiler.

Bir hafta zor geçti. 3 bin lira ödedik ve Ailecek evimizde televizyonsuz oturuyoruz.

Madem bu işlemin 20 iş günü müddeti var, bu kadar global bir marka, müşteri memnuniyeti kapsamında neden bir şeyler yapmıyor? En azından daha düşük ve kullanılmış da olsa emanet bir televizyon bırakıp bizi mağdur etmemesi gerekmez mi?

Bu tip mağduriyetleri daha önce kullandığım Samsung akıllı telefonda da yaşadım, ama yine de televizyonda Samsung tercih ettim. 1 yıl dolmadan panel arızası bile verdi. Bakalım yarın garanti dolduğunda neler olacak. Samsung ürün tercih ettiğim için çok pişmanım..."

(0) (0)
etamer2001 31.08.2020 16:28

Hesaplamaya dikkat edin bence. 20 iş günü, tatil günlerini çıkarmamış olabilirsin. En başta söyledikleri zaman aralığında getiremeyecek olursa arayıp haber veriyorlar çünkü.
(0) (0)
harry haller 31.08.2020 16:30

Abicim emin misin yetkili servis olduğuna. Televizyon yalan olduysa Samsung marka buzdolabında sakladığın su şişesini dik kafana :)
(0) (0)
cd74gs 31.08.2020 16:30

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol