Evlendiği günden bu yana kraliyet ailesinde bir türlü kabul görülmeyen çiçeği burnunda presnses Meghan Markle ve eşi yakın zamanda kendi ayakları üzerinde durup ekonomik bağımsızlıklarını kazanmak adına saraydan ayrılınca bazı firmalar da bu işten reklam devşirmeye çalışmış.

İddiaya göre yetişkin film üreticisi YouPorn, eski film yıldızı yeni presnses Meghan Markle'e açık mektup yollayıp iş teklifinde bulunmuş.

Prens Harry ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Meghan Markle’ın İngiliz monarşisine sırtını dönmesinin ardından ne yapacağı merak edilirken, dünya çapında en çok takip edilen yetişkin film sitelerinden biri olan YouPorn’dan açık bir iş teklifi geldi. Markle’a, şirketin hayır işlerine yardımcı olması için Özel Girişimler Direktörlüğü pozisyonu teklif edilmiş.

Markle için açık bir mektup kaleme alan YouPorn'un Başkan Yardımcısı Charlie Hughes, saray dışında bir hayat inşa etme çabaları nedeniyle çifte kutladığını ve haberleri yakından takip ettiğini belirttmiş.

Konuyu hemen işe getiren Hughes, “Size çok sayıda, tamamen hak edilmiş ve daha ilginç teklifler sunulduğunu hepimiz biliyoruz ancak biz size, YouPorn'un hayır işleri çalışmalarına yardımcı olmak için benzersiz bir pozisyon olan Özel Girişimler Direktörlüğü’nü teklif ediyoruz” demiş.

(0) (0)
eh iste bilemiyorum 17.01.2020 17:37

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol