Survivor 2020'de gönüllüler takımında yarışan ünlü şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan'ın babası ile ilgili duygularını açıklamasıdır.

Survivor'da gönüllüler takımında yarışan Tayfun Erdoğan, babası olan Emrah ile yaşadıklarını anlatmış. Survivor Tayfun Erdoğan'ın ismi bir dönem babası ile olan ilişkisi ile gündeme gelmişti. Emrah'ın oğlu Tayfun'un sözleri izleyenleri duygulandırmıştı. (bkz.)

Survivor'ın 3 Mart Salı akşamı ekrana gelen 12. bölümünde Tayfun, takım arkadaşlarının kendisine sorduğu sorulara içtenlikle cevap vermiş. Sakin, ağırbaşlı tavırları ile dikkat çeken Tayfun, "Baban sana hiç destek olmuyor mu?" sorusuna "Olmuyor ama maddi olarak beklentim yok. Kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum ama maddi destek isterdim" şeklinde cevap vermiş.

Arkadaşları ile dertleşen Tayfun takım arkadaşı Yasin'in "Gidip yanına 'Baba ben ne yaptım ki sana?' diye sormalıydın. Gidip elini öpmen lazımdı' sözlerine ise Tayfun'un "Yasin'in bana sorması gereken bu soruyu babamın sorması lazımdı. Bu kadar bile konuşamadık babamla. Ama benim bir saygısızlığım hiç bir zaman olmadı. Babam Kapadokya'da dizi çekiyordu. Gittim yanına ama kapıdan içeri giremedim. O zaman asistanı vardı ve bana 'Baban seninle görüşmek istemiyor' dedi. O kadar yol çektim ve gittim. Ben evlatlık görevini yapıp gittim" ifadeleri kullanmış.

Bu çocuk emrah'a ne yaparsa sonuna kadar haklıdır. Bu çocuk bu dünyaya gelmeye kendi kendine karar vermedi. Madem dünyaya gelmesine sebep oldun o zaman babalık yapacaksın.

Yazık ya valla Emrah'ı zaten sevmiyordum şu zavallı çocuğa yaptıklarını gördüğümde daha çok tiksiniyorum. Boynu bükük Emrah çok etkilenmiş herhalde zamanında oynadığı dizilerdeki kötü adamlardan resmen onlara özeniyor şimdi. Adamlığın A'sı varmı acaba sende ya çocuğuna bakma babalık yapma adamım diye gezin.

Valla şaşırıyorum böyle efendi terbiyeli bir çocuk nasıl senin çocuğun diye hayret ediyorum.

(0) (0)
mosley 04.03.2020 16:07

Emrah adamım diye geçinsin bu cocuğun trnağı olaamaz diğer dünyada görür bunun hakkını

(0) (0)
kral 04.03.2020 16:36

Emrah cimriliğinden çocuğa sahip çıkmıyor. Ona yük olacak, masraf olacak diye korkmuyorsa ne olayım. Diziden milyonlar kazanıp akbil kullanan birinden bahsediyoruz sonuçta

(0) (0)
uplight 04.03.2020 16:37

Şimdi bu çocuğun annesinde hiç mi suç yok zamanında niye gizlemiş şimdi çıkıyor meydana? Bir sorun bunu önce Emrah’a yüklenmden önce 

(0) (0)
Kaya 04.03.2020 23:48

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol