2020 Oscar Ödülleri töreninden sonra gerek dağıtılan ödülleri gerekse oyuncu ve yönetmenlerin gecedeki kıyafet ve tavırlarıyla ilgili değerlendirmede bulunan sivri dilli oyuncumuz Nurgül Yeşilçay'ın; ünlü oyuncu Scarlett Johansson için sarfettiği sözdür.

"Kimse kusura bakmasın Margot Robbie çok sıkıcı ve Joaquin Phoenix’in ‘deli dahi oyuncuyum’ halleri baydı." diyen ve sonrasında da "Scarlett Johansson’ın g.t göbek salmış hallerini çok beğeniyorum" şeklinde paylaşım yapan Yeşilçağ şunları söylemiş:

“Oscar’ı izleyenler olarak bu saatte böyle darmadağın uyandık bakalım. Bu sene çok iyi filmler vardı. (her sene bu kadar verimli olmuyor)Yapanların edenlerin ellerine sağlık…Yalnız benim de takıldığım şeyler var! Öncelikle Natalie Portman’la aynı şöyle ki: 97 yıllık Oscar ödüllerinde sadece 5 kez kadın yönetmen aday gösterilmiş ve 97 yıllık Oscar tarihinde sadece 1 kez kadın yönetmen ödül almış. Parazit bir ilki başardı. İngilizce konuşulmayan bir filme ilk kez ödül gitti.

Sözlerimi “Allahım bizim memleketimize de nasip eyle inşallah” diyerek noktalıyorum! Harika bir hafta ve haftalar olsun efendim”

(0) (0)
winsome 11.02.2020 13:12

nurgül abla'nın kedisi de g.t başı dağıttığı için ünlü yıldızın kendisine benzemesinden hoşlanmış anlaşılan. 😃

(0) (0)
mrdnz 11.02.2020 13:15

zayıflık diyet vb. nereye kadar aga kadın da olsa hafif kusurlu ve balık etli olmalı. yanlış anlaşılmasın buradaki kusur ibaresini olumsuz anlamda kullanmadım insanın doğasında olan bir gelişim süreci aslında ve yaşına göre görünen kadına da erkeğe de gerçekten çok yakışıyor.

(0) (0)
msg 11.02.2020 13:16

giy üreticileri ile yiyecek sektörü amansız bir rekabet içinde ve şimdilik moda dediğimiz olayı giyim üreticileri yönlendirdiği için de daha az kumaş harcansız ve daha az bedene üretim yapmak için giyim firmqaları zayıflığı doğru olan şey olarak önümüze koyuyorlar. sinema edebiyat moda magazin tv her yerde bu bilinçaltımıza işleniyor.

Ama gün delir de yeme içme sektörü dümeni eline aldığında bir anda basın balık etli hatta tombul olanın daha makul olduğu propagandasını yapmaya başlar. Ve bir anda yeniden Türkan Sultana benzer balıkl etli kadın yıldızları görmeye başlarız. çok da iyi olur.

(0) (0)
Briareos 11.02.2020 16:57

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol