
Star TV'nin yeni dizisindeki bir sahnede geçen diyalogdur. Şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin’e bir gece kulübünde "Evli olmasam seni kaçırmazdım" dediği gerekçesiyle Berkay'la kavga eden, daha sonra hastaneye silahla gidip özür dileyen Arda Turan "Bana inanmıyorsan çek vur beni" demişti.
Sefirin Kızı dizisinde de bu olaya gönderme yapılıyor.
Nare, Sancar’a evlendikleri gün manevi abisi tarafından tecavüze uğradığını söylüyor ve kavga ederek ayrılıyorlar. Kavga üzerine kendini uçurumdan atan Nare hastaneye kaldırılıyor.
Hastanede ise Nare’nin abi dediği Akın, telefonda Sancar ile konuşuyor. Sancar Akın’a telefonda tecavüz olayını anlatıyor. Akın ise Sancar’a şu sözleri sarfediyor:
“Nasıl o gözle bakarım. Sancar, eğer Nare’ye el sürdüğümü düşünüyorsan, geleyim oraya çek vur beni anladın mı! Bu şerefsizliği yaptığımı düşünüyorsan çek vur beni.”
arkadaş adam köşesine çekildi futboluyla ilgileniyor neden bu kadar üzerine gidiyor arda turan'ın anlamış değilim. bir olaydır yaşanmış bitmiş yargıya taşınmış bırakalım da hukuk karar versin.
arda turan eksiğiyle hatasıyla türk futbolunun yetiştirdiği ender sporcularından biri. bunu tarihe not düşmek için buraya da düşelim.
yine kadına şiddet yine kan revam ve güçsüz kadınlar.
Bu adamın kötülükleri her yerde gösterilmeli. Gösterilsin ki insanlar örnek almasın bunu
Vaay adamlar bilinçaltı mesaj vermiş