Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin YouTube'da yayınlanan 'Sansürsüz' programında duygusal bir itirafta bulunmasıdır.

Sansürsüz ve özgürce’ konuşma temalı YouTube programının son konuğu Selin Ciğerci olmuş.

Cinsiyet değiştirip kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci , "Hiç aklından geçmiyor mu? Keşke doğurganlık özelliğim olsaydı, bir evladım olsaydı diye” sorusuna şöyle yanıt vermiş:

“Bu her gün aklımda olan bir şey ama maalesef öyle bir özelliğim yok. Şu anda bak ezan okunuyor, Allah olmayanlara, çok isteyenlere gerçekten versin.”

Ciğerci kendini kıskananlara da "kimsenin kocasını elinden alacak değilim ya? Ben anlamam bu onların problemi" yanıtını vermiş.

Sık sık hayranlarının kalçalarını ellemelerini, mıncıklamalarını soran sunucunun bu sorusuna ise Ciğerci "sevgiden de meraktan da oluyor yanıtını vermiş.

 Yani bu kadın bence Kerimcandan falan bin kat daha iyi. Hem zararı da yok kimseye kendi halinde biri. Kendi tercihleri kendi yaşadıkları cinsiyet değiştirdi diye kimseyide dışlayamayız ya. Önemli olan insanlığı bence bir insanda dikkat etmemiz gereken şey insanlıktır. Görünüş değil..

(0) (0)
eminyanoflago 25.04.2020 12:26

bu kadından kim neden nefrer eder ya ben seviyorum 

(0) (0)
sevda 25.04.2020 12:58

Mıncıklayacak başka birini bulamadınız mı anasını satayım

(0) (0)
halilyilmaz_1903 25.04.2020 14:50

selin senden LUT KAVMİ ni okumanı tavsiye ediyorum bir dost ..

(0) (0)
mc 29.04.2020 21:14

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol